ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα καλύτερα μυστικά διατροφής των celebrities

Δοκίμασε τις συμβουλές τους και δεν θα χάσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα καλύτερα μυστικά διατροφής των celebrities

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας στο πλευρό τους διάσημους διατροφολόγους και γιατρούς, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα και έχοντας πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν μπορείς να πεις πως οι παρακάτω διάσημες δεν θα σου δώσουν λίγη έμπνευση για να το πάρεις απόφαση και να ξεκινήσεις διατροφή!

H Gemma Atkinson τις περισσότερες μέρες, θα φάει για πρωινό μια ομελέτα καπνιστού είτε με σολωμό, είτε με κοτόπουλο, και έπειτα λαχανικά και γλυκοπατάτα για μεσημεριανό γεύμα και μια ποικιλία πρωτεϊνών και λαχανικών, όπως το chilli con carne ή το courgetti bolognese, για δείπνο. Και, άλλες μέρες, θα την βρείτε να απολαμβάνει την αγαπημένη της πίτσα - γιατί δεν μπορεί να καταπιέζεται συνέχεια!

Η Κim Kardashian τρώει πολύ συχνά μια σαλάτα με νουντλς και λάχανο! Μαρούλι, άισμπεργκ, λάχανο, καρότο, ξηρά νουντλς και μια σως με μουστάρδα, λάδι και λεμόνι ήταν τα υλικά της. Σε παραλλαγές πρόσθετε ξηρούς καρπούς, κοτόπουλο, ντομάτες ή τζίντζερ. 

Η Jennifer Aniston ετοιμάζει τα πρωινά, smoothie με σκόνη πρωτεΐνης, μπανάνες, μύρτιλλα, κατεψυγμένα κεράσια, στέβια, ένα μίγμα από πράσινα φυλλώδη λαχανικά, σκόνη μάκα και λίγο κακάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βeyonce έχει επίσης τη συνταγή για μια μαγική λεμονάδα για αδυνάτισμα.

Υλικά

2 κουταλιές φρεσκοστιμμένου λεμονιού
2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
1/10 κουταλιάς πιπέρι cayenne
240 ml νερό κρύο ή ζεστό

Ανακατέψτε τα υλικά και το μείγμα είναι έτοιμο!

Kourtney Kardashian αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Cosmopolitan ότι τρέφεται μόνο με προίόντα που δεν περιέχουν γλουτένη, και σε αυτά τα πλαίσια έδωσε μια συνταγή για πρωινό smoothie, το οποίο βασίζεται στο αβοκάντο και έχει μπανάνα, σπανάκι και γάλα αμυγδάλου. Είναι χαμηλό σε λιπαρά, απλό και γλυκό, σύμφωνα με την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 851 / position2: 1430
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb