ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: 8 ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ PINK.GR THINK
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H Μαρία Κωνσταντάκη περπάτησε 210 χλμ για καλό σκοπό και θα το ξανάκανε άνετα

Η αγαπημένη ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
H Μαρία Κωνσταντάκη περπάτησε 210 χλμ για καλό σκοπό και θα το ξανάκανε άνετα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 1999 που έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Θηλυκή εταιρεία» μέχρι σήμερα που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από το ραδιόφωνο του Easy 97.2, η Μαρία Κωνσταντάκη είναι υπέροχο πλάσμα που αγαπούν όλοι!

Οι συνάδελφοι της θα σου πουν μόνο κολακευτικά λόγια για το πόσο επαγγελματίας είναι, οι φίλοι της θα σου μιλήσουν με αγάπη για αυτήν και οι άνθρωποι στα social media δείχνουν με κάθε ευκαιρία ότι λατρεύουν να την ακολουθούν!

Η Μαρία είναι μια από τις γυναίκες της χρονιάς που μας πέρασε γιατί κατάφερε να μας συγκινήσει όλους με μια της πράξη που όπως μας λέει, ήταν μια πράξη ομαδική. Περπάτησε 210km με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”. Στόχος που εκπληρώθηκε με τεράστια επιτυχία χάρη στην ομάδα του Easy 97.2 και τη δύναμη της Μαρίας! Μια γυναίκα που δε σταματάει να μας εμπνέει, μια γυναίκα που θαυμάζουμε για όλα αυτά που μας έχει χαρίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω μια σύντομη κουβέντα που είχαμε, με αφορμή τη μέρα της γυναίκας.

Είσαι σίγουρα μια γυναίκα που θαυμάζουμε. Εσύ θαυμάζεις τον εαυτό σου και αυτά που έχεις καταφέρει; Τι αγαπάς πιο πολύ στη Μαρία και τι δεν αντέχεις καθόλου;

Ο θαυμασμός θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία λέξη που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται με μέτρο. Όσον αφορά στον εαυτό μου αυτό που μου προκαλεί ικανοποίηση σε καμία περίπτωση όμως δεν το θεωρώ αξιοθαύμαστο, είναι ότι έχω καταφέρει οι εκάστοτε συνεργάτες μου να εκφράζονται με θετικά λόγια όταν ανατρέψουν στην κοινή μας περίοδο συνεργασίας. Η Μαρία έχει όμορφες μέρες και φυσικά άσχημες. Δεν νταντεύω τη φωτεινή Μαρία ούτε φυσικά μαστιγώνω την ξινή Μαρία, θεωρώ όμως ένα βασικό ατού της προσωπικότητας μου ότι είμαι ένας ευγνώμων άνθρωπος.

Θαυμάσαμε το επίτευγμα σου για τα παιδιά της Φλόγας. Πώς ήταν η εμπειρία; Θα το ξαναέκανες;

Η εμπειρία της Φλόγας ήταν εμπειρία, μάθημα ζωής και για μένα πλέον σημείο αναφοράς. Έχω πιάσει τον εαυτό μου σε στιγμές που ζορίζομαι και δεν πιστεύω στον εαυτό μου να παρηγορώ τον εαυτό μου με τη σκέψη ότι αφού κατάφερα τον Μαραθώνιο, μπορώ να ξεπεράσω οποιονδήποτε σκόπελο. Φυσικά θα το ξανάκανα με την προϋπόθεση ότι θα ήμασταν η ίδια ομάδα.

Έγινε κάτι μαγικό κ συντονιστήκαμε όλοι μαζί και γιαυτό τα καταφέραμε. Η επίτευξη του στόχου ήταν 100% προϊόν ομαδικής συνεργασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Konstandaki (@maria_konstandaki)

Ποια πιστεύεις ότι είναι η εξέλιξη του φεμινισμού και των γυναικείων δικαιωμάτων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα; Διακρίνεις κάποια σημαντική απόσταση από τα προηγούμενα χρόνια;

Όσο υπάρχει στην καθημερινή μας ατζέντα ο όρος γυναικοκτονία τόσο θα συνειδητοποιούμε ότι έχουμε ακόμα μεγάλη απόσταση να διανύσουμε. Φυσικά έχουν γίνει βήματα μπροστά αλλά ακόμα και το γεγονός ότι ο όρος γυναικοκτονία δεν είναι καθολικά αποδεκτός από την κοινωνία μας, καθρεφτίζει τη νοοτροπία της κοινωνίας που ακόμα και τώρα βάζει τη γυναίκα να στέκεται ένα βήμα πίσω απ τον άντρα.

Ποιο από τα χαρακτηριστικά σου πιστεύεις πως σε βοήθησε περισσότερο να εξελιχθείς και να φτάσεις μέχρι εδώ;

Δουλειά, υπομονή και επιμονή!

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο ως τώρα;

Αυτή η μάστιγα της νεότητας (και λέω μάστιγα γιατί συζητώντας με φίλους μου πάνω κάτω έτσι ένιωθαν και αυτοί όταν ήταν νέοι). Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και πίστης στον εαυτό μου στα νεανικά μου χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
16 / position1: 452 / position2: 1110
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb