SKIN CARE

Κι όμως βάζουμε το αντηλιακό μας λάθος

Πόσο αντηλιακό πρέπει να βάζεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Κι όμως βάζουμε το αντηλιακό μας λάθος
Φωτογραφία από Anna Tarazevich

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι η σωστή ποσότητα αντηλιακού για το προσωπό σου;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και βλέπουμε ότι όλες λίγο πολύ ενεργοποιούνται περισσότερο όσον αφορά στην αντηλιακή προστασία. Όπως έχουμε πει, το αντηλιακό μας δεν πρέπει να το ξεχνάμε καθημερινά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Βοηθά στην φωτογήρανση, αλλά και στην προστασία από όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια είναι η σωστή ποσότητα αντηλιακού για το πρόσωπο

Πέρα από το γεγονός ότι δεν πρέπει να ξεχνάς την αντηλιακή σου πριν φύγεις από το σπίτι το πρωί, θα πρέπει να γνωρίζεις και την σωστή ποσότητα. Έχει διαπιστωθεί ότι πολλές φορές ενώ βάζουμε αντηλιακή, δεν είναι επαρκής για το πρόσωπο, αλλά και το σώμα μας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NADIA (@nadiavenko)

Σύμφωνα με τους ειδικούς, σε κάθε επάλειψη, πρέπει να βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού αντηλιακό. Για όλο μας το σώμα, η ποσότητα είναι περίπου στα 6 κουταλάκια του γλυκού. Όταν εννοούμε την περιοχή του προσώπου, δεν περιοριζόμαστε εκεί.

Φυσικά, βάζουμε και στον λαιμό, αλλά και στα αυτιά. Ένα σημείο που καίγεται, αλλά φαίνεται να το ξεχνάει ο περισσότερος κόσμος. Η επάλειψη είναι καλό να επαναλαμβάνεται κάθε 2 ώρες. Αν έχεις μακιγιαριστεί, υπάρχει λύση να το ανανεώσεις και θα την βρεις εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 101 εβδομάδες
TikTok: Το επικίνδυνο makeup tip με πλαστική μεμβράνη από την κουζίνα
Ένα παράξενο tip που είδαμε στο TikTok
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb