SKIN CARE

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Στη σφαίρα της beauty routine των διασημοτήτων, η αναζήτηση για αψεγάδιαστο δέρμα οδηγεί συχνά στην αποκάλυψη μοναδικών και αποτελεσματικών τεχνολογιών καθαρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hailey Bieber, η Kylie Jenner και η Kim Kardashian είναι γνωστές για τη λαμπερή τους επιδερμίδα και είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνικές περιποίησης.

Οι τελετουργίες detox της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber, αναγνωρισμένη για το φρέσκο βλέμμα της, τονίζει τη σημασία του σε βάθος καθαρισμού. Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της περιλαμβάνει συνήθως βήματα αποτοξίνωσης και καθαρισμού για να διατηρήσει το δέρμα της καθαρό και ζωντανό. Ένα από τα αξιοσημείωτα καθαριστικά της είναι η χρήση ήπιων απολεπιστικών, όπως scrub με βάση τα ένζυμα, για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Hailey ενσωματώνει τον ατμό του προσώπου στο πρόγραμμα της για να ανοίξει τους πόρους και να διευκολύνει τον βαθύ καθαρισμό. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών πιο αποτελεσματικά, αφήνοντας το δέρμα της ανανεωμένο και αναζωογονημένο. 

Η προσέγγιση πολλαπλών βημάτων της Kylie Jenner

Η Kylie Jenner, μεγιστάνας της ομορφιάς και λάτρης της περιποίησης της επιδερμίδας, αναγνωρίζεται για τη ρουτίνα καθαρισμού πολλών βημάτων της. Η προσέγγισή της περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων προϊόντων για να διασφαλίσει έναν ενδελεχή καθαρισμό. Μία από τις βασικές τεχνικές της Kylie είναι ο διπλός καθαρισμός, μια μέθοδος που περιλαμβάνει τη χρήση ενός καθαριστικού με βάση το λάδι που ακολουθείται από ένα καθαριστικό με βάση το νερό. Αυτή η διαδικασία δύο βημάτων αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, τη βρωμιά και τα υπερβολικά λίπη, αφήνοντας το δέρμα της άψογα καθαρό.

Επιπλέον, η Kylie συχνά ενσωματώνει micellar water στη ρουτίνα της για απαλό αλλά αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ. Αυτός ο καθαρισμός της επιτρέπει να διατηρεί μια καθαρή και ισορροπημένη επιδερμίδα, χρησιμεύοντας ως θεμελιώδες βήμα στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας της. 

Έμφαση στην ενυδάτωση της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian, γνωστή για το λαμπερό δέρμα της, δίνει προτεραιότητα στην ενυδάτωση ως βασικό στοιχείο της ρουτίνας καθαρισμού της. Η φιλοσοφία της για την περιποίηση της επιδερμίδας περιστρέφεται γύρω από τη διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος. Η Kim ενσωματώνει ενυδατικά καθαριστικά που περιέχουν συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ για καθαρισμό διατηρώντας παράλληλα την υγρασία του δέρματος.

Επιπλέον, η Kim χρησιμοποιεί μια τεχνική μασάζ προσώπου κατά τη διάρκεια του καθαρισμού για την τόνωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της απορρόφησης του προϊόντος. Αυτή η μέθοδος συμβάλλει σε μια υγιή λάμψη μειώνοντας το πρήξιμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 169 / position2: 674
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb