
Η Ριάνα πόζαρε με κόκκινο δαντελένιο κορμάκι και ψηλές μαύρες κάλτσες για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Savage X Fenty, με λεζάντα «Επειδή σας αξίζει κάτι παραπάνω αυτές τις γιορτές».
Με κόκκινο δαντελένιο κορμάκι και ψηλές μαύρες κάλτσες πόζαρε η Ριάνα (Rihanna) για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων της. «Επειδή σας αξίζει κάτι παραπάνω αυτές τις γιορτές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η 38χρονη τραγουδίστρια.
Στην ανάρτηση στον λογαριασμό του brand Savage X Fenty στο Instagram, η Ριάνα εμφανίζεται με το αποκαλυπτικό εσώρουχο μπροστά από χριστουγεννιάτικα δέντρα με κόκκινες και ροζ κορδέλες αντί για στολίδια. Γύρω της υπάρχουν δώρα τυλιγμένα με ασημένιο περιτύλιγμα. Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν στα σχόλια με emojis φωτιάς και κόκκινες καρδιές.
Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Ριάνα: τι είπε στο TikTok
Η νέα ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψή της για το τεράστιο αρχείο με ακυκλοφόρητα τραγούδια που έχει συγκεντρώσει. Το τελευταίο της ολοκληρωμένο άλμπουμ κυκλοφόρησε σχεδόν μία δεκαετία πριν.
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, σε ζωντανή μετάδοση στο TikTok για τη Fenty Beauty, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε πόσα ακυκλοφόρητα τραγούδια έχει. Αρχικά κοίταξε αλλού και χαμογέλασε και μετά είπε: «Αν υπάρχουν 10 προϊόντα σε ένα θησαυροφυλάκιο, τότε έχω τουλάχιστον 17 θησαυροφυλάκια». Με τα λόγια της άφησε να εννοηθεί ότι έχει περίπου 170 τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει.
Η Ριάνα δεν αποκάλυψε πότε σκοπεύει να δώσει το υλικό στη δημοσιότητα, όμως η δήλωσή της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.
View on Instagram



