MAKEUP

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά
Από το NEWSROOM
Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα
Anastasiya Gepp

To μακιγιάζ μπορεί να τονίσει την ομορφιά των ματιών σας και να τραβήξει την προσοχή στα πιο σαγηνευτικά χαρακτηριστικά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε έχετε φυσικά μεγάλα μάτια είτε θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή τους, ακολουθούν μερικές συμβουλές από ειδικούς

Ξεκινήστε με μια καλή βάση:
Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι τα βλέφαρά σας είναι καθαρά και ασταρωμένα. Χρησιμοποιήστε ένα primer για σκιές ματιών για να δημιουργήσετε έναν λείο καμβά και να αποτρέψετε το μακιγιάζ σας από το να ζαρώνει ή να μουτζουρώνει όλη την ημέρα. Αυτό το βήμα θα βοηθήσει επίσης τα χρώματα του μακιγιάζ των ματιών σας να φαίνονται πιο ζωντανά και να διαρκούν περισσότερο.

Φωτίστε τις εσωτερικές γωνίες:
Το να φωτίσετε τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας μπορεί να τα κάνει αμέσως να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο... ξύπνια. Χρησιμοποιήστε μια ελαφριά, αστραφτερή σκιά ματιών ή highlighter για να φωτίσετε απαλά τις εσωτερικές γωνίες, εστιάζοντας στην περιοχή του δακρυϊκού πόρου. Αυτό το κόλπο δημιουργεί μια λεπτή αντίθεση που τραβά την προσοχή στο κέντρο των ματιών σας, κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέξτε ελαφριές σκιές ματιών:
Όταν επιλέγετε χρώματα σκιάς ματιών, επιλέξτε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα μάτια σας και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου. Απαλοί, ουδέτεροι τόνοι όπως η σαμπάνια, το ταπ και το ροδακινί είναι ιδανικοί για να τονίσετε το σχήμα των ματιών σας χωρίς να τα κατακλύσετε. Αποφύγετε τις σκούρες, βαριές σκιές ματιών, καθώς μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα και πιο κλειστά.

Τονίστε το κόκκαλο του φρυδιού:
Η επισήμανση του οστού των φρυδιών είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να ανασηκώσετε και να ορίσετε τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε μια ματ ή αστραφτερή απόχρωση highlighter ελαφρώς πιο ανοιχτή από τον τόνο του δέρματός σας και εφαρμόστε την κατά μήκος του οστού του φρυδιού, ανακατεύοντας απαλά προς την πτυχή. Αυτή η τεχνική δημιουργεί μια λεπτή ανύψωση και προσθέτει διάσταση στα μάτια σας, δίνοντάς τους μια πιο εμφανή και νεανική εμφάνιση.

Μεγαλώστε όσο πιο πολύ μπορείτε τις βλεφαρίδες σας:
Οι μακριές, ογκώδεις βλεφαρίδες μπορούν να βελτιώσουν άμεσα την εμφάνιση των ματιών σας και να τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά. Σύρετε τις βλεφαρίδες σας με ένα ψαλιδάκι για να ανοίξετε τα μάτια σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ανοιχτό βλέμμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια μάσκαρα επιμήκυνσης στις επάνω βλεφαρίδες σας, εστιάζοντας στις εξωτερικές γωνίες για να επιμηκύνετε το σχήμα των ματιών σας. Για πρόσθετο drama, σκεφτείτε να εφαρμόσετε μεμονωμένες ψεύτικες βλεφαρίδες ή μια μάσκαρα που δίνει όγκο στις εξωτερικές βλεφαρίδες για ένα φτερωτό αποτέλεσμα.

Eyeliner αγάπη μου:
Το eyeliner μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να βελτιώσετε το σχήμα των ματιών σας και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων ματιών. Αντί να καλύψετε ολόκληρη τη γραμμή των βλεφαρίδων σας, εστιάστε στα δύο τρίτα της εξωτερικής γραμμής των βλεφαρίδων σας, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και πυκνώνοντας σταδιακά τη γραμμή προς την εξωτερική γωνία. Αυτή η τεχνική βοηθά στην επιμήκυνση των ματιών σας και δημιουργεί την εμφάνιση μεγαλύτερων, πιο αμυγδαλωτών ματιών. Για μια πιο διακριτική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα απαλό καφέ ή γκρι eyeliner αντί για σκληρό μαύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 121 / position2: 1047
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb