FITNESS

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Ξεκίνα σήμερα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Η γυμναστική ρουτίνα της Jennifer Lopez που στην προτείνουμε γιατί, βλέπεις τι σώμα έχει η JLO... οπότε τα λόγια είναι κάπως περιττά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Μάρτιο, η μαμά δύο παιδιών ένωσε τις δυνάμεις της με την Aim’n Sportswear, χαρίζοντας μας ένα βίντεο που δείχνει τη γυμναστική της.

Με ένα μόνο mat και μερικούς αλτήρες, έδειξε οκτώ ασκήσεις που στοχεύουν τα χέρια, τα πόδια και τον κορμό, δίνοντάς μας μια ολοκληρωμένη ρουτίνα προπόνησης για όλο το σώμα.

Το βίντεο δεν ανέφερε τον αριθμό των επαναλήψεων ή των σετ για κάθε προπόνηση της J.Lo, αλλά η ειδικός στο fitness Stephanie Mansour είπε: «Αυτή είναι μια εξαιρετική προπόνηση για ολόκληρο το σώμα. Θα συνιστούσα να κάνετε 10 επαναλήψεις για κάθε άσκηση (ξεκινώντας με τις 10 μεγαλύτερες διατάσεις στον κόσμο, άρα πέντε σε κάθε πλευρά!) και στη συνέχεια να επαναλάβετε τo σετ για συνολικά 3 φορές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας από τους προσωπικούς προπονητές της, ο Dodd Romero, είπε στην Oprah Daily: «Προπονείται για περίπου μία ώρα, τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα, εστιάζοντας σε διαφορετικά μέρη του σώματος κάθε φορά».

Ένας άλλος από τους προπονητές της, ο David Kirch, μοιράστηκε βίντεο της σταρ να κάνει ασκήσεις όπως sit-ups με μπάλα για ενδυνάμωση του κορμού και πολλά σετ platypus walks (εικόνα επάνω) για να σμιλέψει τον εμβληματικό γλουτιαίο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι επίσης χορεύτρια, κάτι που τη βοήθησε σημαντικά να παραμείνει ενεργή. «Ο χορός ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και το να αφιερώνω χρόνο για να κινήσω το σώμα μου και να κάνω κάτι που είναι τόσο καλό για μένα είναι το κλειδί για την ευτυχία μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 139 / position2: 722
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb