ΝΥΧΙΑ

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή
Φωτογραφία από THIS IS ZUN

Αχ άνοιξη! Καθώς τα λουλούδια ανθίζουν και ο καιρός ζεσταίνει, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια για τα νύχια σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Pretty Pastels

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι συνώνυμες με την άνοιξη και επιστρέφουν δυναμικά φέτος. Σκεφτείτε απαλή λεβάντα, πράσινο μέντα, baby blue και ροζ ρουζ. Αυτές οι απαλές αποχρώσεις προκαλούν μια αίσθηση φρεσκάδας και είναι ιδανικές για μια λεπτή αλλά κομψή εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα μονόχρωμο παστέλ μανικιούρ ή ανακατέψτε διαφορετικές αποχρώσεις για ένα παιχνιδιάρικο twist.

2. Minimalist Nail Art

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μινιμαλιστική τέχνη νυχιών συνεχίζει να κυριαρχεί αυτή την άνοιξη. Οι καθαρές γραμμές, ο αρνητικός χώρος και τα γεωμετρικά σχήματα είναι βασικά στοιχεία αυτής της τάσης. Επιλέξτε μια nude βάση με ένα λεπτό σχέδιο γραμμής ή ένα απλό σχέδιο με κουκκίδες. Less is more με αυτό το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ.

3. Λουλουδιασμένη 

Το floral nail art είναι ένα αιώνιο αγαπημένο για την άνοιξη και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ενσωματώστε απαλά λουλούδια ή αφηρημένα μοτίβα λουλουδιών στο μανικιούρ σας για μια πινελιά γοητείας εμπνευσμένη από τον κήπο. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και τοποθέτηση για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό floral αριστούργημα στα νύχια σας.

4. French Twist

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αποκτά μια νέα ενημέρωση για την άνοιξη. Αντί για τις παραδοσιακές λευκές μύτες, πειραματιστείτε με πολύχρωμες μύτες σε αποχρώσεις όπως απαλό ροζ, baby blue ή λεβάντα. Τα αντίστροφα γαλλικά μανικιούρ, όπου το φεγγάρι του νυχιού είναι βαμμένο αντί για την άκρη, κερδίζουν επίσης δημοτικότητα.

6. Μetallics

Προσθέστε μια πινελιά λάμψης στα νύχια σας με μεταλλικούς τόνους. Χρυσό, ασήμι και ροζ χρυσό μπορούν να αναδείξουν κάθε μανικιούρ. Χρησιμοποιήστε μεταλλικές αποχρώσεις είτε σε ένα με δυο νύχια είτε σε όλα για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

7. Ματ Φινίρισμα

Τα ματ νύχια έχουν το momentum τους αυτή την άνοιξη. Επιλέξτε ένα ματ top coat πάνω από το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών για να δώσετε στο μανικιούρ σας μια εκλεπτυσμένη, βελούδινη εμφάνιση. Τα ματ νύχια φαίνονται ιδιαίτερα κομψά σε απαλές παστέλ ή έντονες αποχρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 38 / position2: 457
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb