ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί πρέπει πάντα να κάνεις «το δικό σου»

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γιατί πρέπει πάντα να κάνεις «το δικό σου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη στήλη "Better Life, Better Me" ζητάμε την γνώμη του Νικόλα Ουρανού, Life & Relationship Coach για όσα μας προβληματίζουν γύρω από τον εαυτό μας και τη σχέση μας με τους άλλους.

Τράβηξε τον δικό σου δρόμο, μην ακολουθείς το δικό τους! Μην αφήνεις την κριτική των τρίτων να σε κρατήσει πίσω!

Κανείς δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να εξελιχθούμε. Έχουμε γεννηθεί για να πάμε παραπέρα και όχι για να κομπιάζουμε, να διστάζουμε, να κάνουμε πίσω. Έχουν δικαίωμα οι τρίτοι να εισέρχονται στον προσωπικό μας στίβο εξέλιξης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι τυχαίο το γνωμικό πως ο δρόμος προς την κορυφή είναι μοναχικός και δύσκολος. Μοναχικός γιατί λίγοι τον επιλέγουν και δύσκολος γιατί είναι αρκετοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως δεν θα τα καταφέρεις, δικαιολογώντας έτσι τη δική τους ανεπάρκεια να τον διαβούν. Δεν είναι εύκολο κάποιος να ξεχωρίσει από την αγέλη, έχει μεγάλο τίμημα αυτή η επιλογή.

Δεν είναι κόντρα στη φύση μας να θέλουμε το καλύτερο, να θέλουμε να φύγουμε από αυτή τη ζωή άδειοι, λειψοί, ανικανοποίητοι. Όταν αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε όλα όσα μας ωριμάζουν και μας επεκτείνουν, δεν θα φοβόμαστε πια να είμαστε οι διαφορετικοί.

Διάλεξε αν θέλεις να είσαι ο παράταιρος που δεν κάνει κιμά την ψυχή και το μυαλό του στη μηχανή της συλλογικής αδράνειας ή ο συμβατικός που χάνεται κάθε μέρα άπραγος στη ρουφήχτρα της καθημερινότητας.

Οφείλεις να υπερασπιστείς τις επιλογές σου κόντρα στον άνεμο. Να νιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου αν παραμένεις ανικανοποίητος. Όσοι βάζουν υψηλότερους στόχους δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες. Δεν είναι περίεργο ή αλαζονικό για κάποιον να θέλει να γίνει καλύτερος.

Όσο μεγαλύτερες αντιστάσεις συναντάς, τόσο περισσότερο ανέρχεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσο λιγότερες mainstream προσδοκίες έχεις από εσένα και όσο ξεστρατίζεις από το πλήθος, τόσο περισσότερο θα δικαιώνεις τον εαυτό σου από τις ωραίες και μεγάλες προσπάθειες σου να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου!

Αποτίναξε τα βαρίδια που σε θέλουν κολλημένο στην comfort zone σου, γιατί στην προσωπική εξέλιξη δεν υπάρχουν όρια!

Νικόλας Ουρανός
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com

Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 232 / position2: 630
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb