SKIN CARE

Squid Game – Jung Ho‑yeon: Η beauty routine της

Το μοντέλο και ηθοποιός απο την Κορέα μοιράζεται τα μυστικά της
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Squid Game – Jung Ho‑yeon: Η beauty routine της
@hoooooyeony

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Squid Game, η κορεάτικη δραματική- θρίλερ σειρά έκανε ρεκόρ θέασης στο Netflix και η δημοτικότητα της Jung Ho-yeon έχει ανέβει στα ύψη.

Πρόκειται για μια εκ των πρωταγωνιστών, που είδε μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα τους followers της να γίνονται εκατομμύρια. Γεννημένη στη Σεούλ, η καριέρα της ξεκίνησε απο το μόντελινγκ. To 2013  sυμμετείχε στο Korea’s Next Top Model, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Στην Κορέα έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά εξώφυλλα περιοδικών και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες ομορφιάς. Μάλιστα, είπε και τα μυστικά ομορφιάς της στην αμερικάνικη Vogue.

Η beauty routine που ακολουθει η Jung Ho-yeon

H κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς είναι γνωστή παγκοσμίως για τα βήματά της, αλλά και την έμφαση στο skincare. Η Jung Ho-yeon, μας δείχνει μια short version όταν ετοιμάζεται για έξοδο σε λίγα λεπτά. 

Βάζει τα προϊόντα για το πρόσωπο, τα οποία είναι συνταγές απο Korean Clinic, όπως λέει. Ξεκινά με toner, μετά βάζει essence, ενυδατική κρέμα, κάνει μασάζ για τα πρησμένα μάτια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Μετά βάζει Lip balm και antistress oil πίσω απο τα αυτιά. Στη συνέχεια  με ένα βουρτσάκι κάνει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, βάζει 2 διαφορετικές αποχρώσεις concealer στους μαύρους κύκλους, και κάνει two toned lips, με 2 αποχρώσεις κραγιόν. Τέλος, βάζει hair oil στα μαλλιά της και είναι έτοιμη.

Δες το video εδώ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb