ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να χωρίσεις

Όταν τα πράγματα έχουν φτάσει στο τέλος τους, καλό είναι να τα αφήνεις εγκαίρως
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να χωρίσεις
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλώς ή κακώς οι σχέσεις εκτός από αρχή και μέση, έχουν και τέλος, το οποίο δεν είναι ποτέ ευχάριστο, ακόμα και αν ο χωρισμός έρχεται από κοινή συναίνεση. Το θέμα είναι, ότι είναι καλύτερο να χωρίζεις σχετικά έγκαιρα, όταν  βλέπεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλιώς όσο θα τραβάει η κατάσταση θα πληγώνεσαι και θα στεναχωριέσαι όλο και πιο πολύ.

Αναγνώρισε τα σημαδία που σου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς και μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου.

Δεν είσαι πιο ο εαυτός σου: Η σχέση σου έχει φτάσει σε τέτοια φάση που πλέον σε έχει αλλοιώσει σαν άτομο. Δεν είσαι όσο ειλικρινής ήσουν, αρχίζεις να νιώθεις άβολα και γενικά δεν μπορείς να εκφραστείς όπως πριν. Τα πράγματα μεταξύ σας πλέον σε δυσαρεστούν περισσότερο παρά σου δίνουν χαρά και νιώθεις το κλίμα αφόρητο.

Διαλείμματα: Αν το τελευταίο διάστημα κάνετε συνεχώς διαλείμματα με το ταίρι σου γιατί πάντα κάτι προκύπτει και θέλετε τον χρόνο και τον χώρο σας ή γενικά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και να έχετε ένα κοινό πρόγραμμα, οπότε και περιμένετε το πότε θα μπορέσετε να τα βρείτε, δυστυχώς δεν είναι και πολύ καλό σημάδι για το μέλλον της σχέση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτιμάς να κάνεις οτιδήποτε άλλο, από το να είσαι με τη σχέση σου: Αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις, προφανώς και δε θέλεις να μοιράζεσαι χρόνο με το ταίρι σου,  γιατί μπορεί να νιώθεις άβολα ή να μην το αντέχεις ξαφνικά ή να μην σου βγαίνει όπως πριν. Τα καμπανάκια του χωρισμού σου χτυπούν κατάμουτρα.

Η σχέση εξελίσσεται πολύ γρήγορα: Π.χ. μετακομίσατε πολύ γρήγορα μαζί, αλλά εσύ δεν ήθελες και πολύ ή σε γνώρισε στην οικογένεια του, αλλά εσύ δεν ένιωθες και πολύ καλά με το γεγονός. Όταν δηλαδή γίνονται βήματα και εσύ δεν είσαι σε αυτήν τη φάση, ίσως πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 487 / position2: 1224
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb