BE BODY POSITIVE ΠΡΟΣΩΠΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Ανεμώνη ζωγραφίζει ακόμη και στα όνειρά της

Συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Ανεμώνη ζωγραφίζει ακόμη και στα όνειρά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Γεωργία Παπαϊωάννου συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr "Body Positive" και στη συστήνουμε, για να την αγαπήσεις, όσο την αγαπήσαμε εμείς.

 

Λίγα πράγματα για μένα

Ξεκίνησα τη ζωγραφική ως ανάγκη. Πάντα ανακάτευα τα χρώματα για να καταλάβω τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η δράση είχε ως κέντρο την εσωτερική μου φωνή. Σταδιακά η ζωγραφική γίνεται μέσω επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Πιστεύω ότι όλα μπορούν να τεθούν υπό αμφισβήτηση και ταυτόχρονα κάθε ζήτημα τίθεται υπό αναζήτηση. Η ζωγραφική, εικονογράφηση γίνεται η φωνή μου, ο τρόπος που έχει δοθεί για να εκπέμπω μηνύματα, σκέψεις, συναισθήματα. Τα χρώματα είναι ο,τι έχω δικό μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Καλλιτέχνες που θαυμάζω...

Μου αρέσει πολύ ο Ιμπρεσιονισμός, ο Claude Monet. Ο Henri Matisse στη χρήση των χρωμάτων. Η ευρηματικότητα του Marcel Duchamp. Οι συμβολισμοί του Paul Gauguin. Οι μεταξοτυπίες του Μάη του 68, μεστές νοημάτων. Οι εικονογραφήσεις του Gerald Scarfe που σχολιάζουν την καθημερινότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anemoni 🌸 (@anemoni_paperart)

Την ώρα που σχεδιάζω...

Σχεδιάζω όποτε μπορώ μέσα στη μέρα. Έχω ξυπνήσει μέσα στον ύπνο μου επειδή έβλεπα εικόνες, που ήθελα να ζωγραφίσω. Με πιάνει τρέλα άμα έχω μέρες να πιάσω τα πινέλα μου και ζωγραφίζω κηλίδες και μονοχρωμίες. Μερικές φορές δε βάζω μουσική γιατί αποσυγκεντρώνομαι και χάνω τις γραμμές μου. Μη μου τους κύκλους τάραττε, δηλαδή!

Τα επόμενα project...

Πολλά, που προσπαθώ να βάλω σε τάξη. Τελευταία ασχολούμαι με εικονογράφηση κτιρίων και αρχιτεκτονικών μοτίβων. Μου αρέσει πολύ αυτό. Περνάω μπροστά από τα κτίρια και νιώθω ότι έχουμε γνωριστεί, βλέπω σημεία τους και λεπτομέρειες μη ορατές στον περαστικό. Αγαπώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anemoni 🌸 (@anemoni_paperart)

About:

Αποφοίτησε από το Ιστορικό Αρχαιολογικό των Ιωαννίνων. Αγαπώ πολύ την αρχαιολογία και την αρχιτεκτονική. Στη συνέχεια ασχολήθηκε θεωρητικά με τη σύγχρονη τέχνη ενώ βρέθηκε επίσης στη Λιμόζ της Γαλλίας για ένα μεταπτυχιακό εστιασμένο στις σύγχρονες μορφές τέχνης - εκεί ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με καλλιτεχνικά εργαστήρια. Έκτοτε, προσπαθεί να εκφράσει τις ιδέες του μέσω της εικονογράφησης. Παράλληλα εργάζεται ως καθηγήτρια ελληνικών, μεταφράστρια ή και πωλήτρια.

Συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 2841 / position2: 8244
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb