BE BODY POSITIVE ΠΡΟΣΩΠΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Όλοι θέλουν ένα σχέδιο της Νίκης Τριανταφυλλοπούλου πάνω στο σώμα τους

Συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλοι θέλουν ένα σχέδιο της Νίκης Τριανταφυλλοπούλου πάνω στο σώμα τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Νίκη Τριανταφυλλοπούλου συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr "Body Positive" και στη συστήνουμε, για να την αγαπήσεις, όσο την αγαπήσαμε εμείς.

Λίγα πράγματα για μένα

Με το σχέδιο και τη ζωγραφική ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ανακατεύω μπογιές από παιδί. Ήξερα από μικρή ηλικία ότι δεν έκανα για κάτι άλλο έτσι αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Σπούδασα για 2 χρόνια στη "Βακαλό" γραφιστική και μετά από ένα τροχαίο που είχα στην οικογένεια μου αναγκαστικά να πάρω τελικά το πτυχίο μου από την εξωτική "Σιβιτανίδειο"!

Την ώρα που σχεδιάζω...

Δεν έχω συγκεκριμένη ώρα που σχεδιάζω,μπορεί να μου έρθει κάτι στο κεφάλι και να πρέπει να το φτιάξω την ίδια στιγμή. Το σχέδιο για εμένα είναι η μνήμη μου σχεδιάζω για να μην ξεχνάω. Οπότε αν δείτε κάποια να σχεδιάζει μονολογώντας σε ένα λεωφορείο η σε κάποιο καφέ delivery εγώ θα είμαι χαιρετίστε με! Όσον αφορά την μουσική, αν επιλέξω μουσική την ώρα που σχεδιάζω, θα είναι απο Madrugada... μέχρι το soundtrack απο το "Μικρό μου πόνυ". Μπορεί να ακούσω οτιδήποτε!

Όταν ένα σχέδιό μου γίνεται viral...

Όποτε ένα σχέδιό μου γίνεται viral νιώθω για λίγο οτι αυτό που κάνω ίσως και να αξίζει τον κόπο. Το να βλέπω τα σχέδια μου να αναδημοσιεύονται είναι για εμένα σαν το χειροκρότημα στο θέατρο, η καλύτερη πληρωμή. 

Καλλιτέχνες που θαυμάζω...

Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες η έμπνευση μου όμως έρχεται κυρίως απο ανθρώπους και καταστάσεις της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι οτι σέβομαι  και αγαπώ καλούς ανθρώπους και μετά καλλιτέχνες αν τα συνδυάζουν και τα δύο ακόμα καλύτερα.

Τα επόμενα project...

Eγώ  έχω πάντα κάποιο project στο μυαλό μου τώρα τι θα καταφέρω είναι αλλο πράγμα! Προς το παρόν έχω ξεκινήσει να βγάζω κάποια σχέδια μου σε T-Shirts και συνεχίζω την συνεργασία μου με το Parity Tattoo οπου και θα με βρείτε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikiamanikia_ tattoo (@nikiamanikia_tattoo)


Αbout:

H Νίκη Τριανταφυλλοπούλου είναι Graphic Designer και Tattoo Artist στο Parity Tattoo στο Γκάζι. Τα σχέδιά της αφορούν, κατά κύριο λόγο, τη συμπερίληψη (inclusivity), την αποδοχή του σώματος (body positivity) και, ενίοτε, φλερτάρουν με το old school style αλλά και την αισθητική των late '80s / early '90s. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1986 και έχει υιοθετήσει την Ικαρία για χωριό της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb