Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Η έρευνα που πρέπει να κάνει τους άντρες να ντραπούν

Δυσάρεστα τα αποτελέσματα για τον τρόπο που βλέπουν κάποια πράγματα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 11, 2020

Η έρευνα που πρέπει να κάνει τους άντρες να ντραπούν

Υπάρχει μια χώρα - που πιθανότατα δεν είναι και η μόνη στον κόσμο- όπου το 63% του ανδρικού πληθυσμού της, θεωρεί φυσιολογική την άσκηση συζυγικής βίας.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε μια μελέτη εκεί που δυστυχώς αποκάλυψε κάποια σοκαριστικά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία το 63% των αντρών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό μέχρι και απαραίτητο το να δέρνουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες δε θέλουν να κάνουν σeξ.

Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη από Brac James P Grant School of Public Health στο Μπαγκλαντές. Εκτός από το παραπάνω αποτέλεσμα, αποδείχτηκε επίσης ότι το 30% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι αν μια γυναίκα πίνει και καπνίζει θεωρείται αυτομάτως εύκολη και διαθέσιμη για σeξ.

Στην μελέτη συμμετείχαν συνολικά 11.102 άντρες ηλικιών 15-24 ετών.

Άλλα συγκλονιστικά ευρήματα ήταν ότι το 54% του δείγματος δεν γνώριζε καν για την ύπαρξη των σeξουαλικός μεταδιδόμενων νοσημάτων, ενώ το 28% πίστευε ότι αν καλλήσει κάποιο αφροδίσιο είνα εξαιτίας ενός «κακού πνεύματος» και ενός αδύναμου οργανισμού.

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb