ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς ο τρόπος που μιλάς μπορεί να αλλάξει όλη τη ζωή σου

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς ο τρόπος που μιλάς μπορεί να αλλάξει όλη τη ζωή σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο σε ξενερώνουν οι αγενείς άνθρωποι; Εμένα πολύ!

Η ευγένεια δεν είναι μόνο ένδειξη πολιτισμού, αλλά και χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που διακατατέχεται από θετικά συναισθήματα και διεκδικεί ένα ανώτερο επίπεδο ζωής! Ακόμα κι αν νιώθεις πως περιστοιχίζεσαι από αγενείς ανθρώπους, όμως, μην υιοθετείς την αγένεια ως τρόπο ζωής. Μην της επιτρέπεις να υποβαθμίζει τη ζωή σου, ακόμα κι αν δελεάζεσαι ή αγανακτείς με το παράδειγμα των άλλων.

Όσες καλημέρες σου, λοιπόν, και να πέσουν κάτω, εσύ να συνεχίσεις να τις λες. Όχι γιατί σου αρέσει να θυματοποιείσαι. Όχι γιατί σου αρέσει να πονάς και να πληγώνεσαι. Αλλά γιατί με κάθε καλή κουβέντα, ψηλώνεις ΕΣΥ λιγάκι περισσότερο.

Μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να ελέγξουμε, εξάλλου, και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει η αγένεια των άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην επηρεάζεσαι από τις εξωτερικές αντιδράσεις, μείνε εστιασμένος στο κέντρο σου, στις αξίες που σου υποδεικνύουν το σεβασμό και την αξιοπρέπεια. Η ευγένεια προϋποθέτει συναισθηματική πειθαρχία, γιατί αποδεικνύει πόσο τακτοποιημένα είναι τα πράγματα μέσα μας. Οι αναίδεια, η εριστικότητα, η αδιαφορία φανερώνουν έναν ακριβώς αντίθετο ψυχικό κόσμο. Έναν κόσμο που ζει στην απόλυτη ανυπακοή του χάους και σε αυτό το χάος προσπαθεί να τραβήξει οποιονδήποτε δεν του μοιάζει.

Σου ταιριάζει ένα διαφορετικό επίπεδο ζωής. Διεκδίκησε τη θέση σου σε αυτόν τον φωτεινό κόσμο της πίστης, της αισιοδοξίας και των ανώτερων συναισθημάτων.

Να θυμάσαι. Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αξίζει τα πάντα!


Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 452 / position2: 809
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb