ΣΧΕΣΕΙΣ

Cloaking: Ποια είναι η νέα τάση στο dating που ανησυχεί τον κόσμο;

Γιατί ο έρωτας έγινε πολύπλοκη υπόθεση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Cloaking: Ποια είναι η νέα τάση στο dating που ανησυχεί τον κόσμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα social media έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας και είναι πολύ φυσικό που έχουν γίνει και ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εpωτικών γνωριμιών.

Και μπορεί  να έχετε κανονίσει κάποια ραντεβού μέσα από το διαδίκτυο, σας έχει τύχει όπως κάποια φορά να μην εμφανιστεί ποτέ το άτομο που περιμένατε;

Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο στο dating, το οποίο δεν είναι και πολύ ωραίο σίγουρα. Ο λόγος για το cloaking, κατά το οποίο το άτομο που έχετε κανονίσει ραντεβού δεν εμφανίζεται ποτέ, αλλά και εξαφανίζεται από την ζωή σας γενικά, κάνοντας σας μπλοκ από όλες τις εφαρμογές.

Ο όρος προέρχεται από την αγγλική λέξη cloak που σημαίνει μανδύας και μεταφορικά εννοείται ότι κάποιος τον φόρεσε και έγινε αόρατος, άρα εξαφανίστηκε εντελώς, ενώ καθιερώθηκε από τη δημοσιογράφο Rachel Thompson, η οποία είχε κανονίσει να βγει ένα ραντεβού με άνδρα που είχε δει άλλη μια φορά και αυτός απλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σημείο συνάντησης τους.

Προφανώς και αφού περίμενε τόση ώρα, αποφάσισε να τον πάρει τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά, ούτε και στα social media. Έτσι δημοσιοποίησε την εμπειρία της στο διαδίκτυο και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η μόνη με αυτήν την εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 323 / position2: 976
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb