SKIN CARE

Τι γυρεύει το κουταλάκι του γλυκού στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ;

Και όμως, είναι πολύ πιο χρήσιμο από όσο μπορείτε να φανταστείτε

Τι γυρεύει το κουταλάκι του γλυκού στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά και γνωρίζετε ότι κάθε καλοκαίρι, ένα από τα βασικά μέτρα προστασίας του σώματος και του οργανισμούς σας, είναι η αντηλιακή προστασία, η οποία βασίζεται αφενός στις ώρες έκθεσης σας στον ήλιο και αφετέρου στα προϊόντα που προστατεύουν σωστά την επιδερμίδα σας.

Τι σχέση έχουν όμως τα παραπάνω στοιχεία με το… κουταλάκι του γλυκού; Το κουταλάκι, δε συνδέεται μόνο με το αντηλιακό σας, αλλά και με το κάψιμο του δέρματος και αυτό γιατί, ποιοι γνωρίζουν ποια είναι η σωστή ποσότητα του εν λόγω προϊόντος που πρέπει να χρησιμοποιήσουν ώστε να μην καούν;

Το κουταλάκι του γλυκού λοιπόν, είναι η μονάδα μέτρησης για την κατάλληλη ποσότητα αντηλιακού που πρέπει να βάζετε, ώστε να γλυτώσετε τα εγκαύματα. Πιο συγκεκριμένα, το κουταλάκι του γλυκού είναι η τέλεια μεζούρα για την ποσότητα αντηλιακού γαλακτώματος που χρειάζεται το πρόσωπο προκειμένου να προστατευτεί αποτελεσματικά από τον ήλιο. Αντίστοιχα, για το σώμα η καταλληλότερη μεζούρα είναι ένα σφηνοπότηρο, ανά περιοχή, χέρια, πόδια, κοιλιά κλπ.

Εκτός όμως από την ποσότητα, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συχνότητα ανανέωσης του αντηλιακού σας, στο δέρμα. Ιδανικά, θα πρέπει να ανανεώνετε το αντηλιακό σας μετά από κάθε βουτιά ή ανά μια ώρα αν κάνετε ηλιοθεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 297 / position2: 1045
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb