ΜΑΛΛΙΑ

Τα κλάμερ ήρθαν ξανά στη μόδα, χάρη στον Alexander Wang

Κυκλοφόρησαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και έκαναν χαμό

Τα κλάμερ ήρθαν ξανά στη μόδα, χάρη στον Alexander Wang

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη σύγχρονη εποχή, δυο είναι οι προσωπικότητες που καθορίζουν τα trends στο ντύσιμο, το make up και τα μαλλιά: η Rihanna και ο Alexander Wang. Όπως και να το κάνουμε, η επιρροή τους στον κόσμο είναι τεράστια, αφού δημιουργούν τάσεις που όλος ο πλανήτης ακολουθεί.

Και μετά τα σκούρα κραγιόν, τα τσαντάκια μέσης και τα τεράστια νύχια, ήρθε η σειρά του μεταλιζέ κλάμερ για να επιστρέψει στη μόδα. Ναι, γενικά είναι γνωστό ό,τι όλο αυτό είναι ένας κύκλος και το παρελθόν θεωρείται ξανά cool μετά από χρόνια, αλλά ποιος θα περίμενε ό,τι τα κλάμερ θα ήταν ξανά στη μόδα;

Φαίνεται ό,τι η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τα έφερε και πάλι στο προσκήνιο, με την επίδειξη της συλλογής του πασίγνωστου σχεδιαστή, όπου είχαν την τιμητική τους στα μαλλιά των μοντέλων. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα είχαν επάνω τους τυπωμένο το όνομα του εν λόγω οίκου μόδας.

όπως ο ίδιος ο Wang δήλωσε, ο σκοπός επιλογής αυτού του αξεσουάρ, ήταν επειδή ήθελε να δείξει ό,τι οι γυναίκες μπορούν να είναι δυναμικές, σκληρές και συγχρόνως στιλάτες, κάνοντας ένα τόσο απλό αντικείμενο, μέρος του στιλ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 293 / position2: 1500
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb