ΠΡΟΣΩΠΑ

«Έχασα 108 κιλά κι αυτό μου κατέστρεψε τη σεξoυαλική ζωή»

«Ακόμα κυκλοφορώ ντροπιασμένη για το σώμα μου και δεν μπορώ να είμαι περήφανη για αυτό»
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
«Έχασα 108 κιλά κι αυτό μου κατέστρεψε τη σεξoυαλική ζωή»

Μια γυναίκα έχασε πάνω από 100 κιλά αφού βίωσε τον «χειρότερο εφιάλτη» της στο μέγιστο – αλλά ισχυρίζεται ότι η απώλεια βάρους έχει καταστρέψει τη σεξουaλική της ζωή.

Η Scarlet Corsi από το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα είπε στο Kennedy News ότι μεγάλωσε ως παχουλό παιδί και δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές της που την αποκαλούσαν «εφεδρικό λάστιχο», την έσπρωχναν στους διαδρόμους, τη μαχαίρωσαν με κυνηγετικά βέλη και φώναζαν «τρέξε, χοντρούλα, τρέξε» (μια αναφορά στο «Forrest Gump»).

«Με φώναζαν «μεγάλο φορτίο» και είπαν ότι «είμαι τόσο χοντρή που πρέπει να φάω τον εαυτό μου μέχρι θανάτου και να το ξεπεράσω,  για να μην χρειαστεί να με κοιτάξουν», είπε η Κόρσι, 36 ετών. «Τα λόγια κόπηκαν, αλλά με εκφόβισαν σωματικά. Με χτύπησαν, σκόνταψα και χτύπησα».

Είπε ότι δέχθηκε «εκφοβισμό επειδή υπήρχε», ένιωθε απομονωμένη και μισητή και ότι δεν ήθελε ποτέ να φύγει από το σπίτι – έτσι στράφηκε στο φαγητό για να καλύψει το «κενό της μοναξιάς».

Η Corsi ήταν στα παχύτερά της το 2019, όταν έγινε πραγματικότητα ο «χειρότερος εφιάλτης» της.

Η Corsi συνέχισε να βασίζεται στο φαγητό για άνεση, όταν η μητέρα της πέθανε το 2018, γεγονός που την έφερε τελικά στα 178 κιλά.

Καθώς θρηνούσε, ισχυρίστηκε ότι έτρωγε μια «εξευτελιστική» ποσότητα φαγητού από βενζινάδικα και έπινε 12 κουτιά αναψυκτικού κάθε μέρα, ξοδεύοντας πάνω από 11.000 δολάρια ετησίως για τις διατροφικές της συνήθειες.

Η Corsi ήταν στα παχύτερά της το 2019, όταν έγινε πραγματικότητα ο «χειρότερος εφιάλτης» της.

Η λάτρης της φύσης βρισκόταν στα στούντιο της Universal και κοροϊδεύτηκε από συναδέλφους της στο πάρκο όταν ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στο «κάθισμα για χοντρούς ανθρώπους». H ζώνη ασφαλείας «δεν θα την πήγαινε ούτε στα μισά» και της ζητήθηκε να φύγει.

«Σηκώθηκα όρθια και έφυγα και όλοι γελούσαν. Έκλαιγα και ταπεινώθηκα, ήταν τόσο ταπεινωτικό. Με φώτισαν σε ένα σκοτεινό θέατρο, ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», παραδέχτηκε.

Χρειαζόταν επίσης να χρησιμοποιήσει μια μηχανή CPAP όταν ήταν στα βαρύτερα της, καθώς είχε πρόβλημα στην αναπνοή και σταματούσε στον ύπνο της.

Τον επόμενο χρόνο, η Corsi υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γαστρικό μανίκι και άρχισε να ζει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής - με αποτέλεσμα να πέσει εννέα μεγέθη φορεμάτων.

Η νέα της διατροφή βασίζεται σε έναν τρόπο ζωής κετο με έμφαση στην πρωτεΐνη, έχοντας ένα ρόφημα πρωτεΐνης για πρωινό και μεσημεριανό και άπαχο κρέας με σαλάτα ή λαχανικά για βραδινό.

Συγκριτικά, η παλιά της διατροφή αποτελούνταν από δύο καφέδες Monster και τρία μπισκότα για πρωινό. ένα κουτί με 30 λωρίδες κοτόπουλου, σφήνες πατάτας και ένα μπισκότο, με δύο πράσινα ενεργειακά ποτά Monster για μεσημεριανό γεύμα. και για δείπνο, μια μεγάλη σακούλα με όλα όσα δεν πούλησε το βενζινάδικο εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων μπουρίτο και μπαστούνια πίτσας, με coca-cola και καφέδες για ρόφημά της.

Αλλά η Corsi δεν είναι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα, λέγοντας ότι απλώς πήγε από το "ένα τέρας στο άλλο". Η επέμβαση της έχει αφήσει υπερβολικό δέρμα στην κοιλιά που κάνει τόσο θόρυβο, που καταστρέφει τη σεξουaλική της ζωή. 

«Αισθάνομαι τιμωρημένη για όλη τη σκληρή δουλειά μου και έχω αλλάξει από το ένα τέρας στο άλλο λόγω του δέρματός μου», είπε. «Ακόμα κυκλοφορώ ντροπιασμένη για το σώμα μου και δεν μπορώ να είμαι περήφανη για αυτό».

Τώρα έχει χαλαρό δέρμα που ζυγίζει έως και 28 κιλά και έχει επηρεάσει όλα τα μέρη της ζωής της - συμπεριλαμβανομένης της σεξουaλικής της ζωής με τον σύντροφό της, Τζάστιν Κινγκ, 34 ετών.

«Επηρέασε πραγματικά την οικειότητα και τη ρομαντική μου ζωή με τον σύντροφό μου. Δεν έχει σημασία πώς γυρίζω, σκύβω ή γέρνω, κάτι κρέμεται», μοιράστηκε. «Δεν απολαμβάνω τα χάδια, γιατί όλη την ώρα τρομάζω για το σώμα μου. Κάνω ήχους που ακούγονται σαν φλαπ φλαπ και κάθε είδους παράξενους ήχους».

Ήταν τόσο «απελπισμένη» για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αισθάνεται σίγουρη για το δέρμα της, που δημιούργησε έναν λογαριασμό OnlyFans για να τη βοηθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για αυτό. Όταν δεν έφτασε το OnlyFans, δημιούργησε ένα GoFundMe.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι θέμα ματαιοδοξίας, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Προκαλεί προβλήματα υγείας, το δέρμα στον πισινό μου που κρέμεται είναι τόσο βαρύ που βλάπτει τα νεύρα μου και καθιστά δύσκολο να σκύψω και να κάθομαι όρθια», είπε η Corsi. «Θέλω απλώς να μάθω πώς είναι να είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου για μια φορά. Αυτό που περιμένω περισσότερο μετά την εγχείρησή μου είναι να φαίνομαι φυσιολογική για μια φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
20 / position1: 325 / position2: 756
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb