WELLNESS

Κάτι που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ την ώρα της γυμναστικής

Για πολλούς λόγους
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Κάτι που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ την ώρα της γυμναστικής
Photo by Danielle Cerullo on Unsplash

Η χρήση της τεχνολογίας μας βοηθάει σε διάφορους τομείς της ζωής μας αλλά πάντα θα πρέπει να βάζουμε μέτρο. Ένα από αυτά τα μέτρα, πρέπει να μπει την ώρα της γυμναστικής. Την ώρα της γυμναστικής, η συνήθεια δεν πρέπει να επικρατήσει και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το κινητό. Μηνύματα, τραγούδια και stories, θα πρέπει να αναβληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αχολούμαστε με το κινητό την ώρα της γυμναστικής. Αρχικά, αποσπάται η προσοχή μας από την άσκηση. Χάνουμε την προσοσχή μας από την άσκηση που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, και μπορεί να την κάνουμε λάθος, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο τρεαυματισμού αλλά μειώνει την απόδοσή μας.

Αν το κρατάμε κάνοντας γυμναστική, τότε αυξάνεται η πιθανότητα τραυματισμού μας, ή όσων είναι γύρω μας. Και εν τέλει, μειώνει το συνάισθημα της ευημερίας που νιώθουμε κατά τη διάρκμεια της άσκησης. Κατά τη διάρκεια της, ο ρογανσιμός μας απελευθερώνει ορμόνες, όπως για παράδειγμα οι ενδορφίνη, οι οποίες μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα και μειώνουν το άγχος και την κατάθλιψη. Και αν χρησιμοποιούμε το κινητό μας ττην ώρα της άσκησης, αυτό μπορεί να μην το νιώσουμε καθόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
1 / position1: 333 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb