Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΝΕΟ PODCAST: ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Love

Nέο επεισόδιο podcast «Ας Έστελνε»: Παντρεμένοι και οι δυο ... ή μόνο αυτός!

Ακου το τρίτο επεισόδιο από το θεότρελο podcast της Αναστασίας Παύλου και της Δάφνης Τσάρτσαρου

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2023

Nέο επεισόδιο podcast «Ας Έστελνε»: Παντρεμένοι και οι δυο ... ή μόνο αυτός!
Nextweb Studio

Στο 3ο επεισόδιο "Ας έστελνε" του pink.gr μιλάμε για τις παράνομες σχέσεις: αυτές που γνωρίζεις κάποιον, τον ερωτεύεσαι, κάνεις σχέση μαζί του ....μόνο που ξεχνάει να σε ενημερώσει ότι είναι παντρεμένος ...και το μαθαίνεις στην πορεία!

Η Αναστασία Παύλου και η Δάφνη Τσάρτσαρου δίνουν ραντεβού στο στούντιο και μιλάνε για σχέσεις, ενώ μοιράζονται με το κοινό τους συμβουλές και εμπειρίες -προσωπικά βιώματα για γέλια και για κλάματα, ιστορίες φίλων, ηχητικά μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, ζωντανές συνδέσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Για κάθε αναπάντητη κλήση … Για κάθε διαβάστηκε … Για κάθε “Η κλήση σας προωθείται” …. ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ!

Σε αυτό το podcast θα ακούσεις θέματα που αφορούν τους άντρες και το χάσμα επικοινωνίας με τις γυναίκες, προσωπικά βιώματα για γέλια και για κλάματα, ιστορίες φίλων, ηχητικά μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, ζωντανές συνδέσεις … κι όλα αυτά “λουσμένα” με χιούμορ και σαρκαστική διάθεση! Κάθε Τετάρτη συντονιστείτε για τα νέα επεισόδια σε όλες τις πλατφόρμες και φυσικά στο Pink.gr.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb