Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΝΕΟ PODCAST: ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ

Podcast: Τι λένε οι γυναίκες για τα εpωτικά τους παιχνίδια;

Ας έστελνε: Ακου το νέο επεισόδιο από το podcast της Αναστασίας Παύλου και της Δάφνης Τσάρτσαρου
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Podcast: Τι λένε οι γυναίκες για τα εpωτικά τους παιχνίδια;
Nextweb Studio

Ερωτικά βοηθήματα ...Είναι απαραίτητα για μια συναρπαστική ερωτική ζωή; Στο 4ο επεισόδιο "Ας έστελνε" του pink.gr μιλάμε για sex toys και πόσοι/ποιοι/γιατί τα χρησιμοποιούν, ενώ μιλάμε για τα πιο εξωφρενικά παιχνίδια που μπορείς να βρεις εκεί έξω!

Η Αναστασία Παύλου και η Δάφνη Τσάρτσαρου δίνουν ραντεβού στο στούντιο και μιλάνε για σχέσεις, ενώ μοιράζονται με το κοινό τους συμβουλές και εμπειρίες -προσωπικά βιώματα για γέλια και για κλάματα, ιστορίες φίλων, ηχητικά μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, ζωντανές συνδέσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Για κάθε αναπάντητη κλήση … Για κάθε διαβάστηκε … Για κάθε “Η κλήση σας προωθείται” …. ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ!

Σε αυτό το podcast θα ακούσεις θέματα που αφορούν τους άντρες και το χάσμα επικοινωνίας με τις γυναίκες, προσωπικά βιώματα για γέλια και για κλάματα, ιστορίες φίλων, ηχητικά μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, ζωντανές συνδέσεις … κι όλα αυτά “λουσμένα” με χιούμορ και σαρκαστική διάθεση! Κάθε Τετάρτη συντονιστείτε για τα νέα επεισόδια σε όλες τις πλατφόρμες και φυσικά στο Pink.gr.
Περισσότερα Θέματα Podcasts
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb