ENTERTAINMENT

Πώς το καπέλο της Μίρκας Παπακωνσταντίνου χάρισε στη Ντίνα Κώνστα έναν θρυλικό ρόλο

Ήταν απλώς η αφορμή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς το καπέλο της Μίρκας Παπακωνσταντίνου χάρισε στη Ντίνα Κώνστα έναν θρυλικό ρόλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντίνα Κώνστα έχει παίξει πολλούς ρόλους, τους οποίους κυρίευσε η προσωπικότητα και το ταλέντο της, και τους έκανε δικούς της στο 100%.

Υπήρξαν όμως κάποιοι ρόλοι που την έκαναν ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό. Αυτοί είναι από τη μία ο ρόλος της Γιολάντας Ραγιά στο Δις Εξαμαρτείν και έπειτα, αυτός της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πραγματικά κεντημένος επάνω της.

Η ίδια όμως αποκάλυψε κάτι για αυτούς τους ρόλους που δε γνωρίζαμε, πριν καιρό, σε συνέντευξη στη Lifo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέχρι τότε έπαιζα λαϊκές γυναίκες, δυναμικές και σκληρές. Πήγα κάπου και ντύθηκα καλά κι εκεί ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που φορούσε ένα καπέλο αλά Μάρλεν Ντίτριχ. Μου είπε “φόρεσέ το” και μόλις με είδε ο Μιχάλης Ρέππας μου έδωσε τον ρόλο της Γιολάντας.

Ήταν πολύ φίνο το “Δις εξαμαρτείν”, μπορούσες να κάνεις μονόπρακτα με αυτό. Τα γυρίσματα κρατούσαν πολλές ώρες, τα έπαιζαν πολλές φορές ο Μιχάλης και ο Θανάσης.

Ο Μιχάλης με μιμείται πολύ καλά. Νομίζω είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Η Γιολάντα ήταν μια δαιμόνια γυναίκα. Ήταν σύνθετος ρόλος, είχε μια αντιπαλότητα και ταυτόχρονα μια αγάπη για την κόρη της. Αλλά ήταν κι αυτή που τα έβγαζε όλα πέρα. Οι κωμικοί ρόλοι είναι επικίνδυνοι, μπορεί να γελοιοποιηθείς. Πήγαινα από τα χαράματα για να με ετοιμάσουν. Η Ντένη Μαρκορά απαιτούσε ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων που με εξουθένωναν», είχε πει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 370 / position2: 593
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb