ΠΡΟΣΩΠΑ

Η plus ‑ size μπαλαρίνα που έφτασε μέχρι την Eurovision

Στα 20 χρόνια της, τα βιντεάκια της γίνονται viral στα social media
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η plus ‑ size μπαλαρίνα που έφτασε μέχρι την Eurovision

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιανουάριο του 2017, η χορεύτρια Lizzy Howell αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το προφίλ της στο Instagram. «Ήθελα να πετύχω 1.000 followers» γιατί «όλοι στο γυμνάσιο είχαν έστω χίλιους ακόλουθους».

Πέντε χρόνια αργότερα, η Lizzy έχει περισσότερους από 200.000 ακολούθους στο Instagram, σχεδόν 300.000 ακολούθους στο TikTok. Το βίντεο με το να χορεύει στο στούντιο της στο Ντέλαγουερ έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές. «Ήμουν απλώς ο εαυτός μου», λέει η Λίζι, που τώρα κάθεται σε ένα ξενοδοχείο στο Μπρούκλιν, για το σύντομο απόσπασμα της στροφής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Howell (@lizzy.dances)

Στα 20 χρόνια της, τα βιντεάκια της γίνονται viral στα social media και μεγάλα brands, την ζητούν για πρόσωπο καμπάνιας. Στο ενεργητικό της μετράει ακόμα και μια εμφάνιση στη Eurovision στο Τελ Αβίβ, όπου συνόδευσε χορευτικά τον Bilal Hassani, εκπροσωπώντας τη Γαλλία.

Αυτός είναι ο καλός χαρακτήρας της Lizzy: Ακόμη και αφού απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες followers, δεν έπαψε ποτέ να είναι ο εαυτός της. Αντί να αλλάξει, η Lizzy είναι ειλικρινής σχετικά με τη σκληρή δουλειά που καταβάλλει στην τέχνη της - αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου γνωρίζει ότι η καριέρα της μπορεί να επεκταθεί σε νέα ύψη.

"Ολοι αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι μπορώ να χορέψω, και θα το κάνω! Μπορώ πραγματικά να το κάνω αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου!" είπε σε συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Howell (@lizzy.dances)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 2912 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb