THINK

Πού βρίσκεται τώρα η Anna Delvey Sorokin;

Πετάει για Γερμανία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πού βρίσκεται τώρα η Anna Delvey Sorokin;
Nicole Rivelli/Netflix

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγαπημένη μας απατεώνισσα Anna "Delvey" Sorokin αφέθηκε ελεύθερη από ένα κέντρο κράτησης στα βόρεια της Νέας Υόρκης και απελάθηκε από τις ΗΠΑ μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην κράτηση του ICE, μια πηγή είπε αποκλειστικά στην The Post.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της, με λίγα λόγια, η Sorokin ήρθε στη Νέα Υόρκη το 2013 για να δημιουργήσει μια λέσχη τεχνών μόνο για μέλη υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο υπεράσπισής της Todd Spodek, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν εκτός ελέγχου.

Ισχυρίστηκε ότι ήταν κληρονόμος με το όνομα Anna Delvey. Στην πραγματικότητα, η Anna γεννήθηκε στο Ντομοντέντοβο, μια εργατική πόλη νοτιοανατολικά της Μόσχας. Ο πατέρας της, Vadim Sorokin, εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού, ενώ η μητέρα της είχε ένα μικρό ψιλικατζίδικο. Η οικογένεια μετακόμισε στη Γερμανία το 2007, όταν η Sorokin ήταν 16 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, απελάθηκε αφού έληξε η βίζα της και πρόκειται να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Φρανκφούρτη αν δεν έχει γίνει ήδη, αποκάλυψαν πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να εμφανιστεί στο podcast "Call Her Daddy" την Τετάρτη. Τον περασμένο μήνα, η Sorokin - του οποίου η ζωή και τα εγκλήματα είναι γοητευτικά στην επιτυχία του Netflix "Inventing Anna" - και τρεις άλλοι κρατούμενοι του ICE μήνυσαν τις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης αφού μολύνθηκαν με COVID-19 ενώ ήταν υπό κράτηση.

Η Sorokin βρέθηκε θετική στον ιό στις 19 Ιανουαρίου, εβδομάδες αφότου υπέβαλε γραπτό αίτημα για να κάνει την επόμενη δόση εμβολίου που όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο από το ACLU. 

Οι ενάγοντες ισχυρίστηκαν ότι η ICE παραβίασε τα συνταγματικά τους δικαιώματα ως ευάλωτα άτομα αγνοώντας τα αιτήματά τους.

Η Sorokin, 31 ετών, λέγεται ότι είναι έξαλλη για την απέλαση, σύμφωνα με στενή πηγή, καθώς είχε κάνει έκκληση να παραμείνει στις ΗΠΑ. Η έφεση επρόκειτο να εκδικαστεί στις 19 Απριλίου. Βρισκόταν στο σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Όραντζ στο Γκόσεν της Νέας Υόρκης από τις 25 Μαρτίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 505 / position2: 926
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb