FITNESS

5 ασκήσεις για σένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Aλάνθαστες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν ακόμα και τις πιο τεμπέλικες μέρες σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 ασκήσεις για σένα που βαριέσαι τη γυμναστική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φοβάστε την ιδέα να πάτε στο γυμναστήριο; Ανατριχιάζετε και μόνο... στη σκέψη του διαδρόμου; Μην φοβάστε, η άσκηση δεν χρειάζεται να είναι μια επίπονη δραστηριότητα. 

Ξέρουμε δεν θέλετε να περάσετε τις ώρες σας σε ένα μάθημα προπόνησης ή απλά δεν έχετε τον χρόνο ή την ενέργεια να προγραμματίσετε μια πλήρη προπόνηση, έχουμε μια λύση για εσάς. Παρακάτω, μοιραζόμαστε αλάνθαστες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν ακόμα και τις πιο τεμπέλικες μέρες σας. 

Διατασεις

Καθώς ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί, να είστε προσεκτικές, όταν σηκώνετε το σώμα σας για να ξυπνήσετε. Τεντωθείτε όσο είστε στο κρεβάτι για να ξυπνήσετε κάθε κύτταρο ανοίγοντας διάπλατα, πρώτα τα χέρια σας και στη συνέχεια μετακινώντας τα από τη μία πλευρά στην άλλη. Επόμενο: κορμός. Ενώ ξαπλώνετε ανάσκελα, κρατώντας το κάτω μισό του σώματός σας πιεσμένο στο στρώμα, σηκώστε τον κορμό σας προς τα πάνω. Κρατήστε το εκεί για μερικά δευτερόλεπτα και αφήστε το. Σας υποσχόμαστε ότι το ξύπνημα θα είναι πολύ πιο εύκολο.

LEG LIFTS

Μια άσκηση όπου είστε ακόμα ξαπλωμένες ανάσκελα; Ναι! Μετά τις διατάσεις, κάντε μερικές επαναλήψεις άρσης ποδιών. Και ένα, και δύο … σηκώστε τα πόδια στον αέρα, ένα κάθε φορά, και κάντε αυτές τις επαναλήψεις 50 φορές σε κάθε πόδι.

ΚΑΙ ΛΙΓΟ Pilates

Βάζοντας τον κύκλο Pilates ανάμεσα στους αστραγάλους σας, πιέστε τον! Το ίδιο και ανάμεσα στους μηρούς. Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Κάντε όσες επαναλήψεις μπορείτε!

Downward Dog

Ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε το πρωί σας που  επιτρέπει τη διάταση σε όλο το σώμα, ενώ ενεργοποιεί τους μύες στην κοιλιά και τους ώμους σας. Για το συγκεκριμένο, ξεκινήστε σε στάση σανίδα, με τα χέρια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, δημιουργώντας μια ευθεία γραμμή από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι τις φτέρνες σας. Χρησιμοποιώντας τους κοιλιακούς σας, σηκώστε τους γοφούς σας προς τον ουρανό. Απολαύστε αυτό το χαλαρωτικό τέντωμα σε όλο το σώμα σας!

Jumping Jacks

Νιώστε το αίμα σας να ρέει και την καρδιά σας να τρέχει με τέσσερα σετ των 40 jumping jacks. Επαναλάβετε τη σειρά αργότερα το απόγευμα, αν θέλετε. Τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 1456 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb