ΣΧΕΣΕΙΣ

Tinder: Η γυναίκα με τα περισσότερα ματσαρίσματα βρήκε τον έρωτα εκτός εφαρμογής

Το φλερτ από κοντά είναι 100 φορές καλύτερο από το διαδικτυακό δήλωσε η 21χρονη φοιτήτρια
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Tinder: Η γυναίκα με τα περισσότερα ματσαρίσματα βρήκε τον έρωτα εκτός εφαρμογής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από 10.000 ματσαρίσματα εβδομαδιαίως στο Tinder, η Eliana Silver βρήκε τον έρωτα μέσω κοινής παρέας. Η 21χρονη φοιτήτρια αν και έχει βρεθεί στο top 15 με τα περισσότερα «swipe right», δήλωσε πως δυσκολευόταν να βρει ταίρι, καθώς οι περισσότεροι την πλησίαζαν και περιστασιακό σeξ.

Η Eliana κατέβασε την εφαρμογή για να γνωρίσει περισσότερο κόσμο μετά την μετακόμισή της από τις ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Η ίδια σε συνέντευξή της στο Manchester Evening News ανέφερε ότι δυσκολεύτηκε να «βρει τον έρωτα» γιατί ήταν πολύ επιλεκτική. Μόλις δύο επίδοξοι χρήστες του Tinder κατάφεραν να κερδίσουν ένα ραντεβού μαζί της πριν καταργήσει οριστικά την εφαρμογή και την γενική ιδέα του διαδικτυακού φλερτ.

Πάνω από 100.000 ματσαρίσματα εβδομαδιαίως

Σύμφωνα με τα στατιστικά που εξέδωσε η εταιρεία, το προφίλ της Eliana Silver είχε περισσότερα από 10.000 swipe rights την εβδομάδα. Ωστόσο η Eliana ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι χρήστες σε αντίθεση με εκείνη, ψαχνούν μόνο για περιστασιακό σeξ.

Η απόφαση να καταργήσει την εφαρμογή ήταν πια μονόδρομος, όπου στο τέλος του βρισκόταν ο Jordan Benson. Συμπτωματικά, λίγο μετά την επιλογή της να επιστρέψει στο φλερτ δια ζώσης, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Τον Σεπτέμβριο του 2020 γνωρίστηκε με τον φοιτητή Jordan και από τότε είναι μαζί.

https://www.mylondon.news/news/woman-21-most-swiped-right-22037759?fbclid=IwAR2qYFSAO1KPjaynnrbRlI18RKQ4YCTnFNCauDOOvwNCiPtj55TKo4Xf790

 @mylondon.news

Το φλερτ από κοντά είναι 100 φορές καλύτερο από το διαδικτυακό έχει δηλώσει η 21χρονη φοιτήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 1041 / position2: 1626
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb