ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου θα αντέξει στο χρόνο

Αυτά τα σημάδια μπορούν εγγυημένα να σου δώσουν απάντηση!
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου θα αντέξει στο χρόνο
Φωτ. αρχείου / envato

Κάθε σχέση ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις. Ενθουσιάζεσαι, ερωτεύεσαι και θέλεις να διατηρήσεις αυτή την ευτυχισμένα σχέση για πάντα. Όμως, πώς θα καταλάβεις ότι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αναλώνεστε από το πάθος

Το βιώνετε ενώ διατηρείτε την ατομικότητα σας καθώς γνωρίζετε πως δε χτίζονται από αυτό οι υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις. Είναι βεβαίως μια σημαντική πτυχή της σύνδεσης σας αλλά δεν είναι αυτό που σας ενώνει.


Εκφράζετε την αγάπη

Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο αφιερώνουμε στο σύντροφό μας, θα πρέπει να εκφράζουμε καθημερινά την αγάπη μας σε εκείνον. Οι ειδικοί των σχέσεων μας προειδοποιούν ότι ένας από τους πιο κοινούς λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια είναι επειδή ένας από τους δυο δε λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται. Οι σχέσεις έχουν ανάγκη από καθημερινή φροντίδα. Μια μεγάλη αγκαλιά, ένα χάδι, έναν καλό λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστηρίζει ο ένας τον άλλον

Οι υγιείς σχέσεις επιτρέπουν και στους δύο συντρόφους να αισθάνονται ότι λαμβάνουν στήριξη, αλλά εξακολουθούν να αισθάνονται ανεξάρτητοι. Μιλούν ανοιχτά για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, αποφεύγουν να επικρίνουν ο ένας τον άλλον και νιώθουν υποστήριξη για να κάνουν τα πράγματα που τους αρέσουν. Γιορτάζουν τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες του άλλου.


Δίνετε χώρο ο ένας στον άλλον

Όταν το ένα άτομο μιλά, το άλλο ακούει. Δεν απαντά ούτε διακόπτει με μια διαφορετική παρατήρηση. Είστε εκεί για τον άλλον επειδή έχει σημασία για σας το τι σκέφτεται και τι νιώθει.


Είστε πολύ άνετοι μεταξύ σας

Όχι όμως με τον βαρετό και ανιαρό τρόπο. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας ενώ είστε μαζί και να νιώθετε άνετα με αυτό ώστε να λειτουργείτε μαζί, και αυτό είναι πολύ πιο μαγικό και εναλλακτικό.


Η σχέση σας προηγήθηκε μιας σημαντικής αλλαγής στην αντίληψη

Δεν είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν όταν γνωρίσατε τον άλλον. Έχουν διευρυνθεί οι απόψεις και οι συναισθηματικές ικανότητες σας και έχουν διευκολύνει τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεστε και νιώθετε.


Δίνετε περισσότερη σημασία στα συναισθήματα παρά στη λογική


Για παράδειγμα, αν ο άλλος κάνει ένα δυσάρεστο σχόλιο δε θα αντιδράσετε με απότομο και εκνευρισμένο τρόπο αλλά θα ακούσετε και θα προσπαθήσετε να μάθετε από αυτό.


Επικοινωνείτε πραγματικά


Τα καλύτερα ραντεβού σας είναι σε ήσυχα και απομονωμένα μέρη όπου μπορείτε απλώς να μιλήσετε.

Εκτιμάτε ο ένας τον άλλον

Δε θέλετε συνεχώς περισσότερα επειδή ξέρετε ότι πραγματικά έχετε την αγάπη σας. Δε χρειάζεστε παραπάνω χειρονομίες ή υποσχέσεις για να την αποδείξετε (αν και είναι πολύ γλυκό όταν γίνονται!).

Σκέφτεστε με παρόμοιο τρόπο για τα σημαντικά θέματα

Έχετε παρόμοιο τρόπο σκέψης, ίδιο σύστημα αρχών και αξιών και συμφωνείτε στα βασικά θέματα της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
18 / position1: 92 / position2: 773
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb