Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Ένα κόλπο που θα κάνει αμέσως καλύτερο το σeξ

Και είναι απλό

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 02, 2021

Ένα κόλπο που θα κάνει αμέσως καλύτερο το σeξ
@criene via Twenty20

Είστε ικανοποιημένοι από την σeξουαλική σας ζωή; Αν όχι και επιθυμείτε να ξεκινήσετε εκ νέου από κάπου άλλου, τότε σίγουρα δεν είστε οι μόνοι.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της «Girl Seχ 101» η συγγραφέας Allison Moon, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν βαλτώσει στην κρεβατοκάμαρα. «Η εξοικείωση είναι ο θάνατος της σeξουαλικής ορμής. Όσο περισσότερο συνηθίζουμε κάποιον, τόσο λιγότερο απολαυστικό γίνεται το σeξ».

Η Moon όμως έχει να προτείνει κάτι, σε όσους έχουν την όρεξη να ακούσουν. Μια πρόταση που θα βοηθήσει τα ζευγάρια να ξαναβρούν το χαμένο τους πάθος. Η πιο σημαντική συμβουλή της είναι η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στον σύντροφό σου. «Ο αuνανισμός επιτρέπει στον σύντροφό σου να σε δει να απολαμβάνεις την ικανοποίηση, κάτι που χτίζει οικειότητα», παρατηρεί η Moon.

Έτσι ο παρτενέρ θα δει με λεπτομέρειες πως σου αρέσει να αγγίζεις τον εαυτό σου, με την πράξη να διευκολύνει και την εpωτική επικοινωνία. Όπως εξηγεί επίσης η Moon, σε αντίθεση με όσα ακούγαμε στο παρελθόν, ο αuνανισμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς βοηθάει στην αποφόρτιση από το στρες και την βελτίωση της διάθεσης, κάτι που επίσης βοηθά ώστε να φτάσεις σε καλύτερο σeξ.

Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb