Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
CHECK YOUR BOOBS Think

Γυναίκες με μαστεκτομή εξηγούν γιατί δε θέλουν να βάλουν νέο στήθος

Μια διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος που αξίζει να δεις

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 17, 2021

Γυναίκες με μαστεκτομή εξηγούν γιατί δε θέλουν να βάλουν νέο στήθος
Φωτογραφία από τον χρήστη Pixabay στο Pexels

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια ασθένεια που δυστυχώς χτυπά αρκετές γυναίκες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. Κάποιες καταφέρνουν να γλυτώσουν την μαστεκτομή κάνοντας άλλες θεραπείες, ενώ για κάποιες άλλες είναι μονόδρομος.

Πλέον η επιστήμη, έχει προχωρήσει τόσο που μέσα από αισθητικές επεμβάσεις οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή μπορούν να αποκτήσουν ξανά στήθος και να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους, σε περίπτωση φυσικά που το επιθυμούν. Και σίγουρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο για κάθε γυναίκα, μιας και το στήθος είναι ένα από τα σημεία του σώματος μας που αγαπάμε πολύ για διάφορους λόγους.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι γυναίκες, που έχουν επιβιώσει από τον καρκίνο του μαστού και παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει μαστεκτομή, δε θέλουν να αποκτήσουν νέο στήθος μέσω πλαστικών εγχειρήσεων. Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, όμως εξηγούν ακριβώς τους λόγους που το κάνουν και αξίζει να τους ακούσεις, μιας και είναι απόψεις που θα σου αλλάξουν την οπτική πάνω στο θέμα.
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb