FITNESS

Kangoo Jumps: Η πιο διασκεδαστική celebrity γυμναστική που κάνεις και μόνη

Η τελευταία λέξη στην αερόβια γυμναστική
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kangoo Jumps: Η πιο διασκεδαστική celebrity γυμναστική που κάνεις και μόνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών (magic boots), που είναι σα μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό. Η Kim Kardashian, η Kate Moss, η Jennifer Aniston αλλά και Ελληνίδες σταρ την προτιμούν για να γυμναστούν.

Eίναι όπως καταλαβαίνεις μια εξέλιξη της αερόμπικ και μια απ’ τις πιο διασκεδαστικές γυμναστικές. Μπορείς να αγοράσεις τα συγκεκριμένα μποτάκια αλλά Covid επιτρέποντος, εάν γραφτείς σε γυμναστήριο σου δίνουν εκεί τις μπότες για την προπόνησή σου!

H Hλιάνα Παπαγεωργίου κάνει συχνά αυτού του είδους την προπόνηση

Είναι επικίνδυνα; Αν προσέχεις και αφήσεις λίγο το χρόνο να περάσει έτσι ώστε να εξοικειωθείς, όχι. Τα μποτάκια αυτά στη σόλα τους έχουν ενσωματωμένα ειδικά ελατήρια-ελάσματα, τα οποία απορροφούν τους κραδασμούς στο έδαφος. Έτσι ενώ γίνεται αναπήδηση, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στα γόνατα και στη μέση αυτού που κάνει kangoo jumps.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Θα βελτιώσεις την αντοχή σου, θα σφίξουν τα πόδια και η κοιλιά σου και θα δεις βελτίωση στη στάση του σώματός σου. Μπορείς πάντοτε να περιμένεις να ξεκινήσεις με μια γυμνάστρια μετά το lockdown αλλά πολλές γυναίκες έπειτα, προπονούνται και μόνες στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 288 / position2: 3487
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb