ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΥΓΕΙΑ

Τι να κάνεις αν νομίζεις πως έχεις κολλήσει κορωνοϊό

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι να κάνεις αν νομίζεις πως έχεις κολλήσει κορωνοϊό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι έχεις κολλήσει τον κορωνοϊό, αλλά ακόμα δεν έχεις κάνει κάτι για να θεραπευτείς; Ο Covid-19 ή αλλιώς κορωνοϊός, έχει σαν συμπτώματα του τον πυρετό, τον βήχα και ίσως κάποια θέματα στο αναπνευστικό.

Πρώτα από όλα μπες σε καραντίνα. Κλείσου στο σπίτι και μην δέχεσαι επισκέψεις μέχρι να αναρρώσεις. Θα βγεις από το σπίτι μόνο αν πρέπει να νοσηλευτείς ή αν γίνεις εντελώς καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάλεσε τον γιατρό σου ή το κοντινό νοσοκομείο και ανέφερε ότι υποπτεύεσαι ότι μπορεί να έχεις κολλήσει κορωνοϊό και ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές τους, ώστε να θεραπευτείς. Επιπλέον οι γιατροί θα σου πουν αν μπορείς να βγεις και πως να λειτουργείς μέσα στην καθημερινότητα και φυσικά να φοράς πάντα μάσκα αν έρθεις σε επαφή με κόσμο.

Ενημέρωνε τον γιατρό σου για την κατάσταση της υγείας σου συχνά, ώστε αν τα πράγματα χειροτερέψουν να δεχθείς πιο εξιδεικευμένη βοήθεια. Παρακολούθησε το πως εξελίσσονται τα συμπτώματα και αν παρατηρήσεις την οποιαδήποτε αλλαγή ενημέρωσε, γιατί μπορεί η θεραπεία σου να χρειάζεται αλλαγή, καθώς και η κάθε περίπτωση ασθενή είναι διαφορετική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 256 / position2: 446
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb