ENTERTAINMENT

3 μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν κανονικές δουλειές

Εργάζονται στη Βρετανία και δεν είναι απλώς royals
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν κανονικές δουλειές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θέλουν να είναι royals που δουλεύουν κανονικά. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του θέλοντας να ξεφύγει από τους ρόλους που τους είχαν δοθεί. Αυτό δεν είναι κάτι που κάνουν συνήθως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο...

Η πριγκίπισσα Beatrice εργάζεται σε μια εταιρεία λογισμικού. Eργάστηκε ως αναλυτής της Sony Pictures Entertainment Inc. μέχρι το 2015 και, το 2016, έγινε αντιπρόεδρος συνεργασιών και στρατηγικής στην εταιρεία λογισμικού Afiniti. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Eugenie είναι διευθύντρια γκαλερί. Μετά από μερικά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πριγκίπισσα Eugenie επέστρεψε στο Λονδίνο για να εργαστεί για την γκαλερί τέχνης Hauser & Wirth, υποστηρίζοντας τους καλλιτέχνες στη γκαλερί και διοργανώνοντας εκδηλώσεις.

Ο Peter Phillips είναι μάλλον ένα όνομα άγνωστο σε όσους δεν γνωρίζουν τις περίπλοκες εσωτερικές λειτουργίες της βασιλικής οικογένειας. Όταν γεννήθηκε, η μητέρα του, η μοναδική κόρη της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Anne απέρριψε την προσφορά βασιλικού τίτλου για τα παιδιά της με την ελπίδα ότι, σύμφωνα με το BBC News, έτσι θα τους πρόσφερε μια κανονική παιδική ηλικία. Το 2012, ο Phillips έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της αθλητικής και ψυχαγωγικής εταιρείας SEL UK Ltd.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 298 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb