ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Στα δύσκολα σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Στα δύσκολα σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλύτερο αύριο που τόσο περιμένεις είναι εκεί έξω. Συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου, σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και τόλμησε το επόμενο βήμα!

Οι ευκαιρίες δεν θα μας χαριστούν αν συνεχίζουμε να ξεπουλάμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας σε τιμή ευκαιρίας. Την αλλαγή δεν την κάνουν όσοι έχουν μόνο τα εφόδια, αλλά αυτοί που τα αξιοποιούν. Αυτοί που οραματίζονται τη νέα πραγματικότητα, την πιστεύουν και δουλεύουν με συνέπεια και μεθοδικότητα για να την κατακτήσουν.

Διαθέτουμε απεριόριστες δυνατότητες, μα συνεχίζουμε να έχουμε τόση λίγη πίστη σε αυτές. Ενώ δίνουμε θάρρος και τονίζουμε τα προτερήματα των άλλων, αδυνατούμε να εστιάσουμε και να πιστέψουμε στα δικά μας. Είμαστε οι πρώτοι που καρφώνουν τα καρφιά στο σταυρό της προδομένης εμπιστοσύνης προς τον εαυτό μας.

Διατήρησε ακλόνητη πίστη στις δυνάμεις σου και στον υπέρτατο στόχο. Κινητοποίησου και εξοπλίσου με μια παντός καιρού δράση. Αν δεν υποκύψεις σε δυσοίωνες αυτοεκπληρούμενες προφητείες, θα ζήσεις τη διαφορετική πραγματικότητα που τόσο θέλεις. Δεν είσαι ίδιος, γιατί να είναι ίδια και αναμενόμενη η εξέλιξή σου; Δεν υπάρχουν καρμπόν αποτυχίας. Κάθε μέρα και κάθε ευκαιρία είναι μοναδικές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χτίσε λιθαράκι λιθαράκι ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης για τον εαυτό σου, διόρθωσε την ενέργειά σου, ευθυγράμμισε το μυαλό, το σώμα σου και την ψυχή σου. Πότισε κάθε σου κύτταρο με τις φιλοδοξίες σου. Και οι συμπαντικές απαντήσεις θα έρθουν από εκεί όπου δεν το περιμένεις!

Απελευθερώσου από τις χειροπέδες της αδράνειας και δράσε σαν να το έχεις επιτύχει ήδη!

Νικόλας Ουρανός 
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com

Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 480 / position2: 1183
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb