WELLNESS

Είναι όντως το Town House Galleria ένα επτάστερο ξενοδοχείο;

Η απόλυτη πολυτέλεια!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Είναι όντως το Town House Galleria ένα επτάστερο ξενοδοχείο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Town House Galleria στο Μιλάνο ήταν το πιο γνωστό... επτάστερο ξενοδοχείο, έτσι τουλάχιστον διαφημιζόταν τα πρώτα του χρόνια.

Το εντυπωσιακό Townhouse Galleria είναι ένα υπέροχο μέρος σε εμπορική περιοχή στο Μιλάνο.  Το κτήριο του ξενοδοχείου,που βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου, ανακαινίστηκε πλήρως το 2007 και είναι χτισμένο σε ιταλικό στιλ.  

Το κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό, οι πελάτες του έχουν δικό τους σοφέρ και υπηρεσία μπάτλερ όλο το 24ωρο. Όσοι μπορούν να διαθέσουν τα 3.000 ευρώ τη βραδιά για να μείνουν στην προεδρική σουίτα Ottagono,  έχουν τη δυνατότητα να κοιμηθούν τυλιγμένοι σε χρυσό 24 καρατίων. 

 "Θέλαμε να είμαστε κάτι περισσότερο από ένα ξενοδοχείο που αναφέρεται ως ξενοδοχείο επτά αστέρων. Θέλαμε να πιστοποιηθούμε ως 7στερο!", έχει πει εξηγεί ο Alessandro Rosso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένου ότι το κτίριο είναι ένα ιστορικό μνημείο, κάθε χώρος  έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην υπάρχουσα μορφή του μνημείου. Το Town House λοιπόν είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, μέσα στα Leading Hotels of The World. 

"Όταν πηγαίνετε σε ένα τυπικό πολυτελές ξενοδοχείο, πρέπει λίγο να ζήσετε σύμφωνα με τους κανόνες του. Αυτό σημαίνει ότι το πρωινό σερβίρεται μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα και θα μπορείτε να παραγγείλετε ό, τι αναφέρεται στο μενού του ξενοδοχείου. Σε ένα ξενοδοχείο επτά αστέρων, είναι ο πελάτης που φτιάχνει τους κανόνες. Αν ένας επισκέπτης είναι περιορισμένος στις επιλογές του - ακόμα και στο παραμικρο - δεν είναι ένα ξενοδοχείο επτά αστέρων ".

Μετά το άνοιγμα του το 2007, το Town House ελαβε τον τίτλο του πρώτου ξενοδοχείου 7 αστέρων στον κόσμο. Έλαβε το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την SGS Italy μια ομάδα που εδρεύει στην Ελβετία, η οποία προσφέρει επιθεωρήσεις, δοκιμές, υπηρεσίες πιστοποίησης για ξενοδοχεία.

Έτσι ήταν το μοναδικό επίσημο ξενοδοχείο 7 αστέρων στον κόσμο και για λίγο καιρό διαφήμιζε αυτό το γεγονός στο όνομα του ξενοδοχείου: Seven Stars Galleria. Ωστόσο, ο όρος αυτός έχει εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 363 / position2: 952
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb