Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Παράτησε τη δικηγορία και τώρα βγάζει 200 χιλιάδες λίρες το χρόνο

Ακολούθησε το χόμπι της και δεν της βγήκε σε κακό

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 03, 2019

Παράτησε τη δικηγορία και τώρα βγάζει 200 χιλιάδες λίρες το χρόνο

Η Jade, 34 ετών, από το Μπρίστολ, άρχισε να πουλά μεταποιημένα έπιπλα σε μια προσπάθεια να πληρώσει ένα επαγγελματικό δάνειο ύψους 10.000 λιρών. Δεν φανταζόταν ποτέ πως αυτή της η κίνηση θα της άλλαζε τη ζωή δια παντός!

Αγόραζε παλιά έπιπλα και τα μεταμόρφωνε σε νέα, φρέσκα σχέδια, εμπνευσμένα από τις τάσεις του design της εποχής.

Είπε σε συνέντευξή της στο Pretty52: "Τα πρώτα έπιπλα που έβαλα στο eBay ήταν ένα ζευγάρι καρέκλες στις οποίες έβαψα άσπρες και πρόσθεσα λουλουδένια καλύμματα (γιατί ήταν πραγματικά πολύ στη μόδα εκείνη την εποχή). Στη συνέχεια χώρισα το ζευγάρι και έβαλα στο eBay την κάθε μία για 25 λίρες. Τις πούλησα άμεσα".

Εκείνη την εποχή, η Jade εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος σε εταιρεία και χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο της τα Σαββατοκύριακα για να ανακυκλώσει καρέκλες, τραπέζια και γραφεία μέχρι να βγάλει τα χρήματα που χρειαζόταν!

"Τότε αποφάσισα να ξεκινήσω την πώληση υφασμάτων για καναπέδες και οικιακών ειδών επειδή ήταν απλά ευκολότερο να τα αγοράσει κανείς!".

Λίγα χρόνια αργότερα η Jade έφτιαξε εταιρεία με είδη σπιτιού την οποία ονόμασε "Heavenly Homes And Gardens", και βγάζει 200.000 λίρες το χρόνο. Δείτε μάλιστα και το site της εδώ!
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb