ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με αυτή την άσκηση, θα γίνετε χαρούμενοι κάθε μέρα

Όλα είναι θέμα συνήθειας

Με αυτή την άσκηση, θα γίνετε χαρούμενοι κάθε μέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως χρειάζεται εξάσκηση για να αποκτήσετε μια νέα δεξιότητα, ή να μάθετε να παίζετε ένα παιχνίδι ή ένα άθλημα, έτσι γίνεται και με το μυαλό. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε στο μυαλό σας να είναι χαρούμενο είναι ακριβώς αυτός. Εξάσκηση.

Κάθε μέρα, για 10 μέρες, πρέπει να γράφετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε 3 καλά πράγματα που σας συνέβησαν. Στην αρχή θα είναι δύσκολο, έπειτα τα 3 μόνο θα είναι λίγα. 

Από το ότι κάποιος σας παραχώρησε τη θέση του στην ουρά του σούπερ μάρκετ, ότι τελικά ο λογαριασμός του κινητού δεν ήταν τόσο υψηλός όσο φανταστήκατε, μέχρι το αυτονόητο (;), πως σήμερα ξυπνήσατε υγιείς. Γιατί να το κάνετε αυτό; Γιατί το μυαλό σας έπειτα, θα κάνει μόνο του τη λίστα και θα γεμίζετε με ηρεμία και χαρά, χωρίς καν να το προσπαθείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε λεπτά τη μέρα - τόσο θέλει το μυαλό για να αποκτήσει αυτή τη συνήθεια - και οι επιστήμονες λένε πως έπειτα θα είναι πιο δεκτικό στα όμορφα πράγματα, στις νέες ευκαιρίες, στις νέες γνωριμίες. Είναι μια αλυσίδα σκέψεων που παρασέρνει όλη σας τη φιλοσοφία. Δοκιμάστε το. Αυτοί που το έκαναν πριν από εσάς σας το υπογράφουν πως έπειτα όλα θα είναι πιο φωτεινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 261 / position2: 785
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb