TRUE STORIES

90χρονη καρκινοπαθής αποφασίζει να ταξιδέψει αντί να κάνει χημειοθεραπείες

Η όμορφη ιστορία της Miss Norma

90χρονη καρκινοπαθής αποφασίζει να ταξιδέψει αντί να κάνει χημειοθεραπείες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο μετά από τον θάνατο του συζύγου της και μετά από 67 χρόνια έγγαμου βίου μαζί του, η 90χρονη Norma από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, διαγνώστηκε με καρκίνο και μιας και οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές πιθανότητες σωτηρίας με τις θεραπείες, εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει κάτι εντελώς διαφορετικό, οπότε και έκανε ένα road trip με την οικογένεια της.

Αντί λοιπόν, να ασχολείται με χημειοθεραπείες, προτίμησε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της. Όπως η ίδια εξήγησε, είναι αρκετά μεγάλη και σιγά σιγά, καταλαβαίνει πως πλησιάζει στον θάνατο, επομένως αντί να μιζεριάσει για το αναπόφευκτο, κάνει ταξίδια μαζί με τον γιο της, Tim και τη σύζυγο του, Ramie, από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ και όπως φαίνεται, μάλλον οι τρεις τους δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν σύντομα. Μάλιστα, το ταξίδι τους καταγράφεται σε μια σελίδα στο Facebook, με το όνομα «Driving Miss Norma».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού λοιπόν, κανείς δεν της εγγυόταν πως μετά από το χειρουργείο θα ζήσει, η 90χρονη επέλεξε να δράσει απροσδόκητα, αποτελώντας ένα παράδειγμα έμπνευσης για τον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί μερικά από τα πιο εκπληκτικά μέρη της Αμερικής και συνεχίζει ακάθεκτη σε νέους προορισμούς.

Επίσης, λατρεύει να σταματάει και να μυρίζει τα λουλούδια, όπου και αν βρεθεί, ενώ έχει πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της. Ήδη, από τον Αύγουστο του 2015, η αξιολάτρευτη γιαγιά βρίσκεται συνεχώς σε ταξίδια, διατηρώντας την ενέργεια της στα ύψη. Πάντως, όπως φαίνεται, το ταξίδι της δεν θα τελειώσει σύντομα και ποιος να ξέρει άραγε, που θα βρεθεί την επόμενη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 461 / position2: 1296
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb