ΑΠΟΨΕΙΣ

3 διάσημες μαμάδες που μιλούν ανοιχτά για την πίεση που δέχονται ως γυναίκες

Η κοινωνία μας έχει πολλές παράξενες, δύσκολες και εντελώς άδικες προσδοκίες σε εγκύους και νέες μητέρες.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 διάσημες μαμάδες που μιλούν ανοιχτά για την πίεση που δέχονται ως γυναίκες
@kourtneykardash

Η απαίτηση να «επιστρέψουμε» αμέσως και να ξαναέχουμε το σώμα μας όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη μετά τον τοκετό πρέπει να είναι από τις πιο παράλογες από όλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είσαι στο επίκεντρο, αυτή η πίεση είναι ιδιαίτερα έντονη. Μετά τον τοκετό, οι νέες μαμάδες... επαινούνται όταν μοιάζουν εμφανισιακά σαν να μην ήταν ποτέ έγκυοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όλο και περισσότερα αστέρια αντιστέκονται σε αυτό το παράλογο κοινωνικό πρότυπο, και έχουν εκφράσει πόσο παράξενο και λάθος μπορεί να είναι.

Η Kourtney Kardashian έμαθε να λατρεύει το σώμα της που αλλάζει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Νοέμβριο του 2023, η Kourtney Kardashian καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker, Rocky Thirteen Barker. Ήταν η τέταρτη εγκυμοσύνη της Kardashian και αυτή τη φορά είχε κάποια σοφία να μοιραστεί. Μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του Rocky, η Kardashian δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram για «νέες μαμάδες», σύμφωνα με το TMZ. Συμπεριέλαβε μια φωτογραφία της να χαμογελά στον ωκεανό με μπικίνι με ένα μήνυμα από πάνω που έγραφε «το σώμα σου είναι όμορφο σε όλα τα στάδια». Η σταρ του reality περιέγραψε λέγοντας: "Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λάμπουμε και μεγαλώνουμε, μετά τον τοκετό όμως,  θεραπεύουμε το σώμα μας και αυτή η περίοδος μπορεί να κρατήσει λιγότερο ή περισσότερο καθώς το σώμα μας προσαρμόζεται ακόμα".

Η επείγουσα καισαρική της Beyoncé άλλαξε την άποψή της

Όπως η Kourtney Kardashian, έτσι και η Beyoncé έμαθε να αγαπά το σώμα της μετά τον τοκετό, αφού δυσκολεύτηκε πολύ, την πρώτη φορά που έγινε μαμά."Μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, πίστευα κι εγώ όσα έλεγε η κοινωνία για το πώς πρέπει να δείχνει το σώμα μου", είπε η σούπερ σταρ στη Vogue το 2018. Εξήγησε, "Άσκησα πίεση στον εαυτό μου να χάσω όλο το βάρος του μωρού σε τρεις μήνες. .. Κοιτάζοντας πίσω, αυτό ήταν τρελό".

 "Χρειαζόμουν χρόνο για να γιατρευτώ, να ανακάμψω. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου, έδωσα στον εαυτό μου αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μου και αγκάλιασα να είμαι πιο καμπυλωτός. Αποδέχτηκα αυτό που το σώμα μου".

Η Blake Lively... έδωσε στεγνά τους σχεδιαστές για τα περιορισμένα μεγέθη δειγμάτων

Η ηθοποιός είναι icon της μόδας από τις μέρες της στο «Gossip Girl». Έτσι, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι όλοι οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές προσπαθούν να την ντύσουν ανεξάρτητα από το μέγεθος που φοράει, σωστά; Οχι τόσο πολύ.Το 2021, η Blake πόσταρε μια ιστορία στο Instagram για να μοιραστεί πόσο δύσκολο ήταν να βρει ρούχα για επίσημες εκδηλώσεις σε μεγέθη που δεν ήταν small.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 84 εβδομάδες
6 διάσημες που είναι ολόιδιες οι μαμάδες τους
Έχουμε δει κι άλλες ομοιότητες, αλλά αυτές είναι συγκλονιστικές!
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Think Πριν 5 εβδομάδες
Όλες οι μαμάδες αξίζουν μια διαμονή σε αυτή τη σουίτα
Εκτός από τα μωρά χρειάζονται φροντίδα και οι μαμάδες
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 337 / position2: 657
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb