FITNESS

Οι 3 καλύτερες ασκήσεις κοιλιακών που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια λίπους μέχρι το καλοκαίρι

Πάμε δυναμικά
Από το NEWSROOM
Οι 3 καλύτερες ασκήσεις κοιλιακών που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια λίπους μέχρι το καλοκαίρι
Φωτογραφία από Pixabay

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, πολλοί στρέφουν την προσοχή τους στην τόνωση του σώματός τους για τους θερμότερους μήνες που έρχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την επίτευξη ενός σμιλεμένου μεσαίου τμήματος, οι ασκήσεις για την κοιλιά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Όχι μόνο ενισχύουν και γραμμώνουν τους μύες, αλλά ορισμένες ασκήσεις κοιλιακών μπορούν επίσης να συμβάλουν στην απώλεια λίπους, βοηθώντας σας να επιτύχετε πιο σφιχτό σώμα...

Σανίδα
Η άσκηση σανίδας ξεχωρίζει ως μια απλή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη πιο επίπεδου στομάχου.

Στοχεύοντας μύες όπως οι πλάγιοι και η εγκάρσια κοιλιακή χώρα αναμφίβολα θα σας βοηθήσει να χτίσετε τη δύναμη και τη σταθερότητα του κορμού, τα οποία είναι απαραίτητα για την επίτευξη πιο επίπεδου και τονισμένου στομάχου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bicycle Crunches

Μια απλή αλλά εντυπωσιακή προπόνηση που απασχολεί ολόκληρο τον κορμό, προάγοντας τη μυϊκή τόνωση και ευκρίνεια.

Τα crunches ποδηλάτου έχουν σταθερά αποτελέσματα και κάτι ακόμα, ενισχύουν τον συντονισμό και τη σταθερότητα, που είναι ανεκτίμητες πτυχές του συνολική φυσική κατάσταση!

Mountain Climbers

Τα Climbers είναι μια δυναμική άσκηση για ολόκληρο το σώμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την τόνωση της κοιλιάς. Σε αυτή την άσκηση, ξεκινάτε σε θέση ώθησης και στη συνέχεια φέρνετε εναλλάξ τα γόνατά σας προς το στήθος σας με μια κίνηση που μοιάζει με τρέξιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 288 / position2: 701
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb