CELEBS

Zoe Saldana και Bradley Cooper: Μια σχέση που δεν θυμόμασταν καθόλου

Τι τους οδήγησε στο χωρισμό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zoe Saldana και Bradley Cooper: Μια σχέση που δεν θυμόμασταν καθόλου
collage

Στη λαμπερή σφαίρα του Χόλιγουντ, όπου οι σχέσεις των διασήμων γίνονται συχνά τροφή για ταμπλόιντ και κουτσομπολίστικες στήλες, μερικά ειδύλλια καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν τη φαντασία του κοινού με την αναμφισβήτητη χημεία και γοητεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ αυτών των σχέσεων ήταν η ιστορία αγάπης μεταξύ της Zoe Saldana και του Bradley Cooper, δύο ηθοποιών των οποίων το χάρισμα στην οθόνη μεταδόθηκε στις ζωές τους εκτός οθόνης...

Οι δρόμοι της Saldana και του Cooper διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 2011 στα γυρίσματα του "The Words", ενός ρομαντικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν. Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν τους ερωτευμένους στην οθόνη, η σχέση τους εκτός οθόνης παρέμεινε αρχικά πλατωνική. Ωστόσο, οι σπίθες υπήρχαν μεταξύ των δύο ηθοποιών και η αναμφισβήτητη χημεία τους σύντομα άνθισε σε ένα πραγματικό ειδύλλιο, συναρπάζοντας τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Η σχέση του ζευγαριού χαρακτηρίστηκε από στιγμές στοργής και αμοιβαίας αγάπης με τη Saldana και τον Cooper να μιλούν συχνά με πολύ γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον στις συνεντεύξεις. Πήγαν μαζί πολλές φορές στο κόκκινο χαλί, τους είδαμε να βγαίνουν πολλά ραντεβού και φωτογραφήθηκαν συχνά απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, παρά την αδιαμφισβήτητη χημεία τους και τη φαινομενική συμβατότητά τους, το ειδύλλιο της Saldana και του Cooper δεν κατάφερε να διαρκέσει. Το 2013, μετά από λιγότερο από δύο χρόνια μαζί, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον φιλικό χωρισμό του, επικαλούμενοι αντικρουόμενα χρονοδιαγράμματα εργασίας και τις πιέσεις της διατήρησης μιας σχέσης από απόσταση.

Παρά τον χωρισμό τους, η Saldana και ο Cooper παρέμειναν σε καλές σχέσεις, διατηρώντας μια επαγγελματική και εγκάρδια σχέση τόσο εντός όσο και εκτός πλατό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 185 / position2: 994
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb