ΕΞΟΔΟΣ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Εμείς κλείσαμε ήδη τα εισιτήρια μας! Εσύ;

Δημοσίευση ΑΠΡ 08, 2024
Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Σε αυτή την ταχεία εποχή, η ζωή μας βομβαρδίζεται από νέα δεδομένα, τα οποία είτε δεν είναι εύπεπτα, είτε δεν είμαστε προετοιμασμένοι να τα αποδεχτούμε. Τα δεδομένα όμως αυτά δεν αλλοιώνουν τον κόσμο μας, δε φθείρουν τα υπάρχοντα στοιχεία του, ούτε αλλάζουν τη σημασία της ουσίας που βρίσκεται μέσα σε αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζητούμενο για να επιτύχουμε την ευδαιμονία είναι να επέλθει μέσα μας τελικά η ισορροπία, όπως αυτή η ισορροπία που επέρχεται αβίαστα στο φυσικό φαινόμενο της ώσμωσης. Στην ώσμωση μελετάται η διαδικασία κατά την οποία από δύο διαλύματα διαφορετικής συγκέντρωσης, καταλήγουμε σε δύο διαλύματα ίσης συγκέντρωσης.

Αυτό γίνεται μέσα από μια αυθόρμητη κίνηση ενός διαλύτη, με συνέπεια να επέρχεται η ισορροπία. Αυτή η αβίαστη ισορροπία που παρατηρούμε στο φυσικό φαινόμενο της ώσμωσης, είναι η επιδίωξη στην καθημερινότητα μας και στους τομείς της ζωής μας που απαρτίζονται από ποικίλα στοιχεία. Άνθρωποι διαφορετικοί, με διαφορετικές ιδέες, προσλαμβάνουσες και ασχολίες θα μιλήσουν για την ώσμωση, εκείνη τη φυσική ισορροπία που διακρίνουν στις ζωές τους, στο επάγγελμα τους, στον κόσμο γύρω τους.

Το τέλος, και ταυτόχρονα η αρχή, η εξέλιξη και η ανάπτυξη επί ίσοις όροις. Αυτός είναι ένας κανόνας ο οποίος θα εφαρμοστεί σε κάθε έκφανση της ζωής μας παρά την άρνηση ή την απροετοιμασία μας, αρκεί να αφεθούμε και να εμπιστευθούμε την αυθόρμητη αυτή διαδικασία. Στις 28 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το Main Event του TEDxAUTH 2024 με θέμα «Ώσμωσις», στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί θα παρακολουθήσουμε και θα εμπνευστούμε από ομιλίες ανθρώπων διαφορετικών χώρων: επιστημονικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, τον χώρο του αθλητισμού, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, θα έχουμε τη. δυνατότητα να συμμετέχουμε σε πλήθος δημιουργικών και διαδραστικών workshops, αλλά και ενημερωτικές δράσεις από φοιτητικές ομάδες, οργανισμούς και εταιρίες.

Μην ξεχνάμε το after party που θα ολοκληρώσει τη μοναδική εμπειρία του φετινού TEDxAUTH! Εμείς κλείσαμε ήδη τα εισιτήρια μας! Εσύ;

Βρες το δικό σου εισιτήριο σε αυτό το link και γίνε μέρος της εμπειρίας ενός TEDxevent!

Σε περιμένουμε εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 316 / position2: 1239
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb