CELEBS

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι
collage

Η δεκαετία του 1980 ήταν μια εποχή υπερβολής, λάμψης και αξέχαστων εpωτικών ιστοριών που αιχμαλώτισαν τις καρδιές των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεκαετία του '80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες  έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους. .

Prince και Apollonia

Εν μέσω της εποχής της Purple Rain, ο αινιγματικός Prince βρήκε την αγάπη στη συμπρωταγωνίστριά του στην εμβληματική ομώνυμη ταινία. Η χημεία τους στην οθόνη μεταδόθηκε στην πραγματική ζωή, δημιουργώντας ένα ανεμοστρόβιλο ειδύλλιο που γοήτευσε τους θαυμαστές. Αν και η σχέση τους ήταν βραχύβια, η ανάμνηση της παθιασμένης σύνδεσης του Prince και της Apollonia παραμένει χαραγμένη στην ιστορία της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του '80.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tom Cruise και Mimi Rogers

Πριν από την εποχή της Katie Holmes και της Nicole Kidman, ο Tom Cruise ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Mimi Rogers. Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ο γάμος τους σηματοδότησε τη νέα εποχή στην ζωή του ηθοποιού. Αν και η ένωσή τους τελικά έληξε, ο έρωτας Cruise-Rogers παραμένει ένα αξιοσημείωτο κεφάλαιο στην προσωπική ιστορία του ηθοποιού.

Madonna και Sean Penn

Το Materian Girl και το κακό αγόρι του Χόλιγουντ Sean Penn μοιράστηκαν ένα άκρως δραματικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80. Ο ταραχώδης γάμος τους χαρακτηρίστηκε από φλογερές διαφωνίες, δημόσιες εκδηλώσεις στοργής και συνεχή παρουσία των μέσων ενημέρωσης. 

Kurt Russell και Goldie Hawn

Εν μέσω της λάμψης και της αίγλης του Χόλιγουντ, η ιστορία αγάπης του Kurt Russell και της Goldie Hawn προσέφερε μια αναζωογονητική δόση σταθερότητας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του "Swing Shift" το 1983 και είναι μαζί από τότε, αψηφώντας τις πιθανότητες μιας μακροχρόνιας σχέσης διασημοτήτων. Η διαρκής αγάπη και η δέσμευσή τους, τους καθιστούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της δεκαετίας του '80 και μετά.

>

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 132 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb