ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κυνηγάς τα χρήματα περισσότερο απ`ό,τι θα έπρεπε

Είσαι όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι
Από το NEWSROOM
Συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κυνηγάς τα χρήματα περισσότερο απ`ό,τι θα έπρεπε
collage

Χρειάζεσαι λεφτά για να ζήσεις. Δεν θα είχες σπίτι, αυτοκίνητο ή φαγητό στο τραπέζι χωρίς εισόδημα. Πού είναι το όριο που πρέπει να τραβήξετε μεταξύ της ανάγκης για δουλειά για να εξασφαλίσετε τα προς το ζην για την οικογένειά σας και της εμμονής με το να βγάζετε μετρητά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια γαργαλιστική ισορροπία που κάποιοι κακοδιαχειρίζονται. Τα χρήματα δεν πρόκειται να σας κρατήσουν από το χέρι όταν είστε άρρωστοι και δεν θα είναι εκεί για εσάς όταν αφήσετε την τελευταία σας πνοή.

  • Ο κύριος στόχος σας στη ζωή είναι να χτίσετε το απόθεμα του πλούτου σας. Νιώθετε ότι τα επιτεύγματά σου μετρούν περισσότερο από την ευτυχία σας στα απλά πράγματα και για αυτό, κυρίως δουλεύετε.
  • Η οικογένεια και οι φίλοι σας παίζουν μικρότερο ρόλο απ' ό,τι η δουλειά σας και οι φιλοδοξίες σας να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα είναι κάπως, μονίμως προτεραιότητα.
  • Δεν λέτε ποτέ όχι σε καμία πρόταση για δουλειά και κάνετε περίπου, εκτός από τη βασική σας εργασία άλλες 2-3.
  • Λόγω της επιθυμίας σας να έχετε μεγαλύτερο και καλύτερο τραπεζικό λογαριασμό από τους περισσότερους, πιθανότατα δεν έχετε αυτοφροντίδα. Μπορεί να υποφέρετε από πράγματα όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, κακή διατροφή και άγχος.
  • Ίσως δεν επιλέγετε τους φίλους σας ανάλογα με το ποιοι σας αρέσουν. Αντίθετα, επιλέγετε ο κύκλος σας να είναι κυρίως εκείνοι που μπορούν να σας γνωρίσουν σημαντικούς ανθρώπους.
  • Είστε όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι. Ποιος έχει χρόνο για χόμπι όταν αυτό μπορεί να σας κοστίσει ωφέλιμες ώρες εργασίας ή χρήματα που πρέπει να βάλετε στην τράπεζα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb