BED TALK

Τι προτείνουν οι ειδικοί αν θες περισσότερο σeξ στη ζωή σου

Τελικά, η γοητεία του πάθους δεν πηγάζει από το απρόβλεπτο του;
Από το NEWSROOM
Τι προτείνουν οι ειδικοί αν θες περισσότερο σeξ στη ζωή σου
Φωτογραφία από cottonbro studio

Στη σφαίρα της οικειότητας, ο αυθορμητισμός συχνά κυριαρχεί. Η ιδέα του προγραμματισμένου σeξ μπορεί να φαίνεται αντιφατική ή ακόμα και αντιρομαντική σε κάποιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο προγραμματισμός του σeξ μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της οικειότητας, την ενίσχυση της επικοινωνίας και, τελικά, την αύξηση της σeξουαλικής ικανοποίησης στις σχέσεις. Δεν χρειάζεται πάντα όλα να είναι αυθόρμητα.

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, γεμάτο με εργασιακές υποχρεώσεις, κοινωνικές δεσμεύσεις και ατελείωτες περισπασμούς, δεν είναι περίεργο ότι η σeξουαλική ζωή φθίνει. Τα ζευγάρια βρίσκουν τον εαυτό τους εξαντλημένο στο τέλος της ημέρας, χωρίς την ενέργεια ή την τάση να συμμετέχουν στο... σπορ.

Ένα από τα κύρια οφέλη του προγραμματισμού του σeξ είναι ότι δίνει προτεραιότητα στην οικειότητα μέσα στη σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο προγραμματισμός του σeξ ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Παρέχει την ευκαιρία να συζητηθούν οι επιθυμίες, οι προτιμήσεις και οι φαντασιώσεις σε ένα μη απειλητικό περιβάλλον. Σχεδιάζοντας προσωπικές συναντήσεις μαζί, τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν τις ανάγκες και τα όρια του άλλου, οδηγώντας σε μια βαθύτερη κατανόηση του άλλου τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

O προγραμματισμός του σeξ δεν μειώνει απαραίτητα τον αυθορμητισμό του. Αντίθετα, επιτρέπει στα ζευγάρια να προβλέψουν και να δημιουργήσουν προσμονή για την επερχόμενη συνάντηση. 

Επιπλέον, το προγραμματισμένο σeξ παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας μέσα στη σχέση. Αυτή η αίσθηση... προβλεψιμότητας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για ζευγάρια που βιώνουν περιόδους άγχους ή αβεβαιότητας.

Φυσικά, ο προγραμματισμός του σeξ δεν σημαίνει τήρηση ενός άκαμπτου χρονοδιαγράμματος χωρίς πάθος και ενθουσιασμό. Η ευελιξία είναι το κλειδί και είναι σημαντικό τα ζευγάρια να παραμένουν ανοιχτά σε αυθόρμητες στιγμές οικειότητας εκτός των προγραμματισμένων ωρών. 

Η εφαρμογή του προγραμματισμένου σeξ σε μια σχέση απαιτεί ανοιχτή επικοινωνία, αμοιβαίο σεβασμό και προθυμία να δοθεί προτεραιότητα στην οικειότητα. Μπορεί να αισθάνεται άβολο ή αφύσικο στην αρχή, αλλά με τον χρόνο και την πρακτική, πολλά ζευγάρια διαπιστώνουν ότι ενισχύει τη σύνδεσή τους και οδηγεί σε μια πιο ικανοποιητική σeξουαλική ζωή.

 Δίνοντας προτεραιότητα στον χρόνο για φυσική σύνδεση, ενισχύοντας την ανοιχτή επικοινωνία και αγκαλιάζοντας την προσμονή, τα ζευγάρια μπορούν να βιώσουν έναν βαθύτερο και πιο ικανοποιητικό δεσμό. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε; Προγραμματίστε λίγο χρόνο για οικειότητα και δείτε πού οδηγεί. Άλλωστε, οι καλύτερες στιγμές είναι συχνά αυτές που δημιουργούμε μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 330 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb