SKIN CARE

Πώς να εμποδίσεις τις ρυτίδες στο λαιμό

Η περιποίηση του λαιμού μπαίνει στο παιχνίδι της ομορφιάς!
Από το NEWSROOM
Πώς να εμποδίσεις τις ρυτίδες στο λαιμό
Φωτογραφία από Polina Kovaleva

Πώς να μην κάνει ρυτίδες ο λαιμός σου, και όλες οι συμβουλές των δερματολόγων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εύθραυστο δέρμα στο λαιμό μας δείχνει συχνά σημάδια του χρόνου που περνά. Για πολλές γυναίκες ηλικίας 30 ετών και άνω, η περιποίηση του λαιμού μπαίνει στο παιχνίδι της ομορφιάς!

Η φροντίδα του δέρματός σας είναι ζωτικής σημασίας σε όλα τα στάδια της ζωής, αλλά γίνεται ιδιαίτερα σημαντική όταν πρόκειται για το πρόσωπο και το λαιμό. Για να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης και να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, των ρύπων και άλλων ερεθιστικών παραγόντων, οι ειδικοί συνιστούν μια προληπτική προσέγγιση.

Η ενσωμάτωση μιας ρουτίνας περιποίησης δέρματος που συνιστά ο δερματολόγος, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις κοινές ανησυχίες σχετικά με τη γήρανση και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας στο δέρμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος είναι να βρείτε ενυδατικές με υαλουρονικό οξύ που βοηθούν να προσελκύουν και να διατηρούν την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και μειώνοντας την ξηρότητα, να στοχεύσει τις λεπτές γραμμές και να βελτιώσει την υφή του δέρματος. Όταν δε, εκτός από υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται μαζί με ρετινόλη, μαζί, αυτά τα συστατικά δρουν για να καταπραΰνουν το δέρμα, να προάγουν μια πιο νεανική εμφάνιση. Αρκεί αυτές τις κρέμες για τον λαιμό να τις εφαρμόζετε, μία ή δύο φορές την ημέρα, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία του προϊόντος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 184 / position2: 773
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb