FITNESS

Η διατροφή της Khloe Kardashian

«Στην πραγματικότητα είχα πάντα μια πραγματικά ανθυγιεινή σχέση με το φαγητό», αποκάλυψε.
Από το NEWSROOM
Η διατροφή της Khloe Kardashian
collage

Όταν ξεκίνησε το ταξίδι ευεξίας της, η Khloé μίλησε στο περιοδικό Health για τη σχέση της με το φαγητό και τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή της. Φυσικά εκτός από τη διατροφή κάνει και σκληρή γυμναστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σημείο καμπής για την Khloé ήρθε όταν συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει πιο μακροχρόνιες αλλαγές στον τρόπο ζωής της, αν ήθελε να δει υγιή αποτελέσματα. «Όταν άρχισα να γυμνάζομαι, αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής», πρόσθεσε. 

«Στην πραγματικότητα είχα πάντα μια πραγματικά ανθυγιεινή σχέση με το φαγητό», αποκάλυψε. 

«Eλεγα, για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα θα κάνω μόνο ένα πράγμα - θα κόψω τη ζάχαρη. Μετά, θα προσπαθούσα να το κάνω για ένα μήνα. Μετά από αυτό, προσπαθούσα να ενσωματώσω μια άλλη υγιή αλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σταρ του reality συνέχισε: «Στην αρχή το σώμα σου είναι σαν να πεθαίνει. Αλλά συναισθηματικά και ψυχικά, η απελευθέρωση που πήρα άξιζε τον κόπο. Γρήγορα συνειδητοποίησα πόσο καλά νιώθω όταν είμαι συνεπής με αυτό».

Η Khloe Kardashian ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε υδατάνθρακες και χωρίς γαλακτοκομικά. Ξεκινά τη μέρα της με φρούτα, ξηρούς καρπούς, αυγά και βρώμη. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, προτιμά να τρώει ψητό στήθος κοτόπουλου με πολλά διάφορα λαχανικά.

Αν και η Khloé είχε πει προηγουμένως στην αδερφή Kourtney κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Poosh ότι δεν «προσέχει πραγματικά» τι τρώει, κατά καιρούς ζητά τη βοήθεια ενός διατροφολόγου για να σχεδιάσει μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων. Αυτό αποκλείεται να είναι αλήθεια, μιας και για να διατηρηθείς στα κιλά σου,δεν είναι τόσο απλό. Οι θερμίδες της πάντως δεν έπρεπε να ξεπερνούν τις 1600 καθημερινά, ενώ το μενού σχεδόν εξαφάνιζε τους υδατάνθρακες.

Η Khloe όπως βλέπαμε και στο reality show διάλεγε συνήθως ένα ελαφρύ γεύμα, όπως σαλάτες γιατί σε χορταίνουν και δεν παίρνεις πολλές θερμίδες. Μια αγαπημένη της είναι η κινεζική σαλάτα. Το συγκεκριμένο πιάτο περιέχει μαρούλι, τριμμένο λάχανο, πράσινα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, καρότα, αβοκάντο και λεπτές λωρίδες κοτόπουλου. 

Μετά την εγκυμοσύνη

Η διάσημη δίαιτα απώλειας βάρους Khloe Kardashian έγινε από τον Δρ. Philip Goglia, ο οποίος υπήρξε διατροφολόγος πολλών διασημοτήτων και αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα διατροφής της Khloe ήταν χαμηλο σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνες. Έτρωγε περίπου 6 με 8 γεύματα την ημέρα και απέφευγε οποιαδήποτε μορφή γαλακτοκομικών καθώς παρατήρησε ότι μπορούσε να χάσει βάρος εύκολα όταν δεν τα καταναλώνει.

Παρόλο που η διατροφή της είχε σχεδιαστεί για απώλεια βάρους, δεν ήταν περιοριστική. Πού και πού, η Khloe Kardashian απολάμβανε τα αγαπημένα της πρόχειρα φαγητά, όπως πίτσες και μπιφτέκια, καθώς πίστευε ότι η αναγκαστική απώλεια βάρους μπορεί να μην είναι βιώσιμη για το μέλλον. Ωστόσο, φρόντισε να ασκήσει τον έλεγχο των μερίδων και να έτρωγε τα αγαπημένα της φαγητά με μέτρο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 295 / position2: 595
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb