FITNESS

H νέα προπόνηση της Khloe Kardashian υπόσχεται ένα fit σώμα σε χρόνο DT

Εχει τρέλα με τη γυμναστική!
Από το NEWSROOM
H νέα προπόνηση της Khloe Kardashian υπόσχεται ένα fit σώμα σε χρόνο DT
Ιnstagram

Η Khloé Kardashian λατρεύει να κάνει γυμναστική και τη βλέπουμε συχνά να ανεβάζει stories από την προπόνηση στο γυμναστήριο! Λοιπόν, εάν χρειάζεστε κάποια έμπνευση για προπόνηση, σε ποιον να ποντάρετε αν όχι σε αυτή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε να κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε όλα όσα κάνει η Khloé για να παραμείνει σε φόρμα – από τη ρουτίνα της γυμναστικής μέχρι τη διατροφή που ακολουθεί.

Έτσι, ενώ κανείς από εμάς δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα σχετικά με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη, μπορούμε να διασκεδάσουμε διαβάζοντας τα πάντα για το πώς η σταρ των Kardashians έχτισε το σώμα της στο γυμναστήριο και να κλέψουμε καμιά ιδέα! 

Κυκλική προπόνηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Khloé ξέρει πώς να χάνει θερμίδες - βλ. HIIT. Στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο από το γυμναστήριο της και συμπεριέλαβε λεπτομέρειες από την κυκλική προπόνηση που ακολούθησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνεδρία – η οποία μοιάζει με πραγματική ΠΥΡΚΑΓΙΑ θερμίδων – η Khloé γυμνάζει τα πάντα, από τους κοιλιακούς μέχρι τους πλάγιους κοιλιακούς της, αλλάζει τις ασκήσεις της που περιλαμβάνουν: πλάγιες άρσεις, ασκήσεις για την πλάτη και τα χέρια. Εκτός από τη χρήση του σωματικού της βάρους, η Khloé χρησιμοποιεί επίσης ζώνες αντίστασης και μια μπάλα Bosu στη συνεδρία HIIT της.

Εκτός από τη χρήση ιμάντων αντίστασης και μιας μπάλας Bosu στην προπόνησή της η Khloé χρησιμοποιεί και έναν πολύ εντυπωσιακό εξοπλισμό γυμναστικής.

Αρση βαρών

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι για να βελτιστοποιήσετε μια προπόνηση, θα πρέπει να συνδυάσετε ασκήσεις cardio με προπόνηση με βάρη – αυτό ακριβώς που κάνει η Khloé όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο.

«Ανεξάρτητα από την ώρα που η Khloé και εγώ κάνουμε γυμναστική, είναι πάντα στο γυμναστήριο 30 λεπτά πριν για να κάνει τέντωμα και ζέσταμα, έτσι έχουμε πραγματικά μια ολόκληρη ώρα γυμναστικής μαζί. Και ναι, ακόμα και όταν ξεκινάμε στις 6 π.μ. στο γυμναστήριό της στις 5:30 π.μ. εχει κανει το ζέσταμά της και είναι έτοιμη για μένα», αποκάλυψε ο προπονητής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 184 / position2: 2658
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb