FITNESS

Οι ασκήσεις κοιλιακών που κάνει η Dua Lipa για flat στομάχι

Τι κάνει για να διατηρήσει επίπεδη την κοιλιά της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι ασκήσεις κοιλιακών που κάνει η Dua Lipa για flat στομάχι
collage

Είδατε ποτέ τη Dua Lipa να λικνίζεται στη σκηνή και αναρωτηθήκατε: «Πώς τα καταφέρνει αβίαστα να βγάζει τόσο μεγάλο μουσικό πρόγραμμα;». Κι εμείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dua Lipa μιλά για τις αγαπημένες της ασκήσεις κοιλιακών

Σε μια συνομιλία με το περιοδικό Viva, η Dua μίλησε για τη ρουτίνα της γυμναστικής της. Μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με την προτιμώμενη συχνότητα προπόνησής της, την ιδανική ώρα της ημέρας για εκείνη και το είδος των προπονήσεων προς τις οποίες αγαπά.

«Μου αρέσει να κάνω κάτι που είναι πολύ γρήγορο, όπως μια συνεδρία HIIT 15 λεπτών, την οποία μπορώ να κάνω πριν ξεκινήσω τη μέρα μου».

Σύμφωνα με το Viva, η ποπ σταρ μοιράστηκε επίσης το μυστικό της τονισμένης μέσης της, αναφέροντας ότι το διατηρεί μέσα από «παραλλαγές κοιλιακών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι σανίδες είναι καλές, αλλά σίγουρα όχι οι αγαπημένες μου!». Οι συνήθεις ασκήσεις της Dua περιλαμβάνουν climbers, jumping jacks και burpees – σίγουρα ξέρει πώς να κρατά την προπόνησή της συναρπαστική!

Όπως είναι φυσικό, δεδομένου του προγράμματός της, δεν μπορεί να αφιερώσει ώρες για μια εκτεταμένη προπόνηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει μια ρουτίνα που της ταιριάζει απόλυτα.

«Αν έχω πολύ νωρίς δουλειές, δεν θέλω να ξυπνάω ώρες πριν, οπότε κάνω προπόνηση υψηλής έντασης, ντους, πρωινό και είμαι αμέσως καθ' οδόν».

Κι όταν έχει κέφια και χρόνο...«Μου αρέσει να συνδυάζω πολλές διαφορετικές προπονήσεις, να βρίσκω διαφορετικές προπονήσεις σε όποια πόλη κι αν βρίσκομαι, είτε είναι γιόγκα, πιλάτες, πυγμαχία».

Αλλά υπάρχει και μια άλλη προπόνηση που της αρέσει πραγματικά. «Μου αρέσει η πυγμαχία στον ελεύθερο χρόνο μου. Μου αρέσει να το κάνω για φυσική κατάσταση και μου αρέσει να το κάνω για να καθαρίσω λίγο το μυαλό μου», είπε στο Beauty Crew.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 401 / position2: 695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb