BED TALK

5 στάσεις στο σeξ που το κάνουν πιο συναρπαστικό

Όταν η ερωτική ζωή γίνεται βαρετή, υπάρχουν τρόποι να την κάνεις καλύτερη

5 στάσεις στο σeξ που το κάνουν πιο συναρπαστικό
Pixabay

Ορισμένες φορές η σeξουαλική ζωή, ιδίως όταν είσαι σε σταθερή μονογαμική σχέση, μπορεί να γίνει μονότονη. Εδώ προτείνουμε 5 στάσεις που μπορεί να την βελτιώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψαλίδι

Ο ένας σύντροφος είναι ξαπλωμένος στο πλάι ενώ ο άλλος πατάει στο κάτω πόδι. Είναι απλό, αποτελεσματικό και εξαιρετικό για τον ερεθισμό της κλειτορίδας και για περισσότερο ελεγχόμενες διεισδύσεις.

Το καβούρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άνδρας που διεισδύει έχει το σώμα του κάτω και η σύντροφος που δέχεται είναι από πάνω. Με τη σωστή γωνία, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικό για τη διέγερση του σημείου G — και επίσης για μια καλή προπόνηση χεριών και κοιλιακών.

Μπάλα

Αλλάξτε μια καρέκλα με μια μπάλα γυμναστικής και απολαύστε την επιπλέον ώθηση που συνοδεύει την αναπήδηση. Η γυναίκα σε αυτή τη θέση θα έχει καλύτερο έλεγχο. Για επιπλέον οικειότητα (και σταθερότητα), ζητήστε από τον σύντροφο να τυλίξει τα χέρια του γύρω από εσάς.

Cuddle Squat

Ο σύντροφος σας κάθεται ελαφρώς ξαπλωμένος με τα πόδια προς τα έξω και εσείς οκλαδόν από πάνω, σηκώνοντας τους γοφούς σας. Μπορεί να είναι χρήσιμο για τον σύντροφο σας να τυλίξει τα χέρια του γύρω σας για σταθερότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα άνετο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αφού αγκαλιάζεστε και χαϊδεύεστε όλη την ώρα.

Doggy με ενισχυμένο μαξιλάρι

Ως τροποποίηση στο σκυλάκι, αυτή η θέση κάνει τους γοφούς σου να ανασηκώνονται στο μαξιλάρι ενώ ο σύντροφος σπρώχνει διεισδύοντας. Για επιπλέον απόλαυση, μπορείς να κρατάς τα πόδια σου όσο πιο κοντά γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 27 / position2: 264
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb